To mi připomíná, jak jsme jednou ve škole cvičili něco na nějaký vystoupení. Hraju něco na housle a přede mnou stojí jedna spolužačka, která mi z nedostatku jiné zábavy hrábla do kolíků u houslí - a úplně šíleným způsobem mi povolila déčko. Takhle jsem už dlouho na nikoho nevyletěla, ale v tu chvíli jsem na ni zaječela a po celou tu dobu, co jsem se housle snažila naladit aspoň takovým způsobem, aby na to šlo hrát, jsem po ní vrhala vražedné pohledyElessar píše:ked sme pri tej hudbe, tak sa postazujem, ze ked si niekedy xcem na basgitare zahrat Another Brick in the Wall, tak ju musim v kuse preladovat, a kedze ladenie strun ma podobnu vlastnost ako vodovodne kohutiky (resp. nikdy to nejde nastavit idealne), ladenie sa meni na pekelnu skusku trpezlivosti.... A potom este ladenie naspat- to je sice krapet lahsie, ale zase tu dobu uz mam nervy vycerpane na dva roky dopredu, takze.... hm, neradim nikomu sa vtedu ku mne priblizovat :)

... teď se jenom lekám toho, co to bude teďka
 ... teď se jenom lekám toho, co to bude teďka  )
 ) .Já jsem hrála čtyři roky na klavír ale nebavilo mě to.Na tohle bych si ani netroufla
 .Já jsem hrála čtyři roky na klavír ale nebavilo mě to.Na tohle bych si ani netroufla 

. Nakonec to ale vypadá, že se puchýř na palci nejspíš konat nebude
 . Nakonec to ale vypadá, že se puchýř na palci nejspíš konat nebude