Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

BECK nedokážu odhadnout - jsem na tom asi podobně jako ty.
TnK je celkem zábava - ale je to docela dlouhé, takže hodnotit to celkově ještě nedokážu.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tak mi skončil můj oblíbený Inuyasha.Škoda
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Jak se ti vlastně líbilo Chrno Crusade? Já jsem to celkem odkládal a nemůžu říct, že by se mě to nějak nadchlo - viděl jsem ale asi jen prvních 5-6 dílů. Zlepší se to třeba časem? Hmmm, i když postavy se asi nezlepší :-?

Edit: Aha, teď jsem se pročet nějaké info a údajně se to zlepší. Ach jo. No tak tomu dám ještě šanci :lol:

Ave: Je načase začít sledovat něco jiného :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

Nevíte jestli existju nějaký inteligenní release KareKano?
Zhentarim skončili na 21. díle, o releasu BA jsem slyšel že ke konci je to nepoužitelné a o zbytku skupin jsem nikdy neslyšel, tak se bojim aby to nebylo taky nesledovatelné.

Jinak teď se dívám na Noir a chystám se na Escaflowne, co si o tom myslíte?
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Wiskas: S tím ti neporadím - já jsem viděl Kare Kano už docela dávno a konec mě za prvé naštval - tím, že tam žádný není - prostě to anime nemá cenu sledovat, stejně budeš muset číst mangu, pokud tě to bude zajímat - a za druhé už nevím, od jaké skupiny to bylo - řekněme, že jsem neměl chuť to nějak uchovávat.

Jediná skupina co znám je Baka-Anime (z těch co tam jsou na AniDB, ale už je to asi starší release, takže kdoví jak to tehdy bylo :-?) - každopádně kvality dvd-rip skupiny jako je Zhentarim těžko dosáhne (i když já je rád moc nemám).

Escaflowne mě nějak neláká (momentálně nemám chuť se na něj dívat :-D ).

Noir se mi celkem líbí, ale nesnáším Mireille, takže dívat se na to je k vzteku :-? :lol:

Jinak mám v plánu Aria, Madlax, možná Gao Gai Gar :lol: :lol: (Nadesico mě nějak navnadilo - zní to totiž podobně jako Gekigangar :lol: . Jo a všechny resty :-?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Chrno Crusade - hmmmmmm, celkove je to také lepšie anime s veľmi smutným koncom :cry:
There is a limit to stupidity.
182
Liadeia

Příspěvek od Liadeia »

možná píšu trošku mimo téma diskuze, ale nemohla by mi nějaká dobrá duše, kteá viděla konec anime Chrno Crusade napsat na meila Dark.Andromeda@seznam.cz jak to dopadlo? Jen stručný obsah posledních epizod......já čtu sice mangu, ale vážně chci vědět jak se ten konec liší od anime... a spoilery mám ráda ^w^

předem dekujuu!!!!
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Liadeia: Mimo téma to není, ale nebylo by jednodušší se zaregistrovat a nechat si poslat PM (SZ)? (^-^)b

Jinak podle všeho je manga o dost lepší (neviděl jsem ani jedno, ale vím, že někteří známí byli z anime celkem dost rozladění...).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ťažko povedať, keďže mangu som nečítal - najlepšie je si to pozrieť a zhodnotiť sám pre seba - názory iných sú aj tak nanič.. 8-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No jakožto člověk, co CC viděl, můžeš poslat report :wink: :-)

Nj, já vím, že je lepší vidět to sám, ale momentálně se mi do toho nechce - ty první dily člověka zrovna nenalákají :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ibaže ja si už nepamätám ako to presne prebiehalo - resp. jediné čo môžem povedať, že je tam zmiešaná symbolika nádeje, ale zároveň aj večnosti zla - a podľa mňa smutný koniec hlavných postáv, aj keď z "určitého" hľadiska zas ten ich koniec tak zlý ani byť nemusí.
Btw. zo začiatku je to trochu slabšie, ale myslím, že už cca od 5 epizódy sa to o dosť zlepší. ;-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Možná od 6. :wink: Pátou jsem viděl :mrgreen: Nejhorší co člověka může potkat je asi to, když nemá rád hlavní postavu - to je na smazání a stalo se mi to zatím jen u Noir :lol:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj - ja som nenávidel obidve - preto mi trvalo asi týždeň (možno aj viac) kým som Noir dopozeral - aj to iba so sebazaprením. :-?
Čo sa ti vlastne na Chrno Crusade nepáči? Zo začiatku je to nuda s tým zabijáním démonov, ale potom sa príbeh rozbehne a už je to podľa mňa OK (až na ten koniec).
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Nemám rád Rosette - tak trochu 8-) A celkově na mě ten mix akce a komedie působí nějak nepovedeně. No dám tomu šanci a uvidím.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Komédia veľmi skoro skončí, neskôr je to už iba smutné. Aby som sa priznal, tak Rosette mi tiež išla na nervy, ale ku koncu je už OK.
182
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“