Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Jak se ti vlastně líbilo Chrno Crusade? Já jsem to celkem odkládal a nemůžu říct, že by se mě to nějak nadchlo - viděl jsem ale asi jen prvních 5-6 dílů. Zlepší se to třeba časem? Hmmm, i když postavy se asi nezlepší
Edit: Aha, teď jsem se pročet nějaké info a údajně se to zlepší. Ach jo. No tak tomu dám ještě šanci
Ave: Je načase začít sledovat něco jiného

Edit: Aha, teď jsem se pročet nějaké info a údajně se to zlepší. Ach jo. No tak tomu dám ještě šanci

Ave: Je načase začít sledovat něco jiného

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Nevíte jestli existju nějaký inteligenní release KareKano?
Zhentarim skončili na 21. díle, o releasu BA jsem slyšel že ke konci je to nepoužitelné a o zbytku skupin jsem nikdy neslyšel, tak se bojim aby to nebylo taky nesledovatelné.
Jinak teď se dívám na Noir a chystám se na Escaflowne, co si o tom myslíte?
Zhentarim skončili na 21. díle, o releasu BA jsem slyšel že ke konci je to nepoužitelné a o zbytku skupin jsem nikdy neslyšel, tak se bojim aby to nebylo taky nesledovatelné.
Jinak teď se dívám na Noir a chystám se na Escaflowne, co si o tom myslíte?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Wiskas: S tím ti neporadím - já jsem viděl Kare Kano už docela dávno a konec mě za prvé naštval - tím, že tam žádný není - prostě to anime nemá cenu sledovat, stejně budeš muset číst mangu, pokud tě to bude zajímat - a za druhé už nevím, od jaké skupiny to bylo - řekněme, že jsem neměl chuť to nějak uchovávat.
Jediná skupina co znám je Baka-Anime (z těch co tam jsou na AniDB, ale už je to asi starší release, takže kdoví jak to tehdy bylo
) - každopádně kvality dvd-rip skupiny jako je Zhentarim těžko dosáhne (i když já je rád moc nemám).
Escaflowne mě nějak neláká (momentálně nemám chuť se na něj dívat
).
Noir se mi celkem líbí, ale nesnáším Mireille, takže dívat se na to je k vzteku

Jinak mám v plánu Aria, Madlax, možná Gao Gai Gar
(Nadesico mě nějak navnadilo - zní to totiž podobně jako Gekigangar
. Jo a všechny resty 
Jediná skupina co znám je Baka-Anime (z těch co tam jsou na AniDB, ale už je to asi starší release, takže kdoví jak to tehdy bylo

Escaflowne mě nějak neláká (momentálně nemám chuť se na něj dívat

Noir se mi celkem líbí, ale nesnáším Mireille, takže dívat se na to je k vzteku

Jinak mám v plánu Aria, Madlax, možná Gao Gai Gar

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
možná píšu trošku mimo téma diskuze, ale nemohla by mi nějaká dobrá duše, kteá viděla konec anime Chrno Crusade napsat na meila Dark.Andromeda@seznam.cz jak to dopadlo? Jen stručný obsah posledních epizod......já čtu sice mangu, ale vážně chci vědět jak se ten konec liší od anime... a spoilery mám ráda ^w^
předem dekujuu!!!!
předem dekujuu!!!!
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Liadeia: Mimo téma to není, ale nebylo by jednodušší se zaregistrovat a nechat si poslat PM (SZ)? (^-^)b
Jinak podle všeho je manga o dost lepší (neviděl jsem ani jedno, ale vím, že někteří známí byli z anime celkem dost rozladění...).
Jinak podle všeho je manga o dost lepší (neviděl jsem ani jedno, ale vím, že někteří známí byli z anime celkem dost rozladění...).
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ibaže ja si už nepamätám ako to presne prebiehalo - resp. jediné čo môžem povedať, že je tam zmiešaná symbolika nádeje, ale zároveň aj večnosti zla - a podľa mňa smutný koniec hlavných postáv, aj keď z "určitého" hľadiska zas ten ich koniec tak zlý ani byť nemusí.
Btw. zo začiatku je to trochu slabšie, ale myslím, že už cca od 5 epizódy sa to o dosť zlepší.
Btw. zo začiatku je to trochu slabšie, ale myslím, že už cca od 5 epizódy sa to o dosť zlepší.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: