Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
Dnes jdu na noční, inventura a dvě noci jsem skoro oči nezamhouřil (Deus Ex
). Takže dnes to bude psycho... 

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
ja jeste nejsem na konci. zrovna jsem v cine... japonsku? korei? proste tam, kde je plno zlutaku.raider píše:crovax en-vec: deus ex-to mi ani nespominaj... alebo spominaj... pre ktory koniec si sa rozhodol? Mna vzdy presvedcil Tracer Tong.

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- crovax en-vec
- Sigilan
jj, presne tam. jak daleko asi jsem? ta hra je uzasna. ted jsem nebyl tri dny doma a uz mam abstak.Saruman píše:V Hong Kongu...crovax en-vec píše:ja jeste nejsem na konci. zrovna jsem v cine... japonsku? korei? proste tam, kde je plno zlutaku.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mám jít s naším morčátkem k veterinářovi. Morče už totiž několik dní odmítá cokoliv sníst nebo vypít, jenom leží na hoblinách jako placka a nehýbe se. Sice ještě dýchá, ale bojím se, že nám umře nebo mu veterinář už jenom píchne nějakou tu "umrtvovací" injekci 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

To je smutný.Přesně tímhle způsobem mi zemřel křeček.Veterinář ho už jenom uspal.Teď mám taky morče a to se naštěstí těší dobrému zdravíNeferit píše:Dneska mám jít s naším morčátkem k veterinářovi. Morče už totiž několik dní odmítá cokoliv sníst nebo vypít, jenom leží na hoblinách jako placka a nehýbe se. Sice ještě dýchá, ale bojím se, že nám umře nebo mu veterinář už jenom píchne nějakou tu "umrtvovací" injekci
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak to naše je pořád při vědomí, jenom si leží; když k němu dojdu, zvedne hlavu a zase jen tak netečně leží.Lerek píše:mě nedávno skonalo morče, ale přirozenou cestou... jednoho rána se jednoduše neprobudilo

to nepřeju ani tvému morčeti ani tobě, tohle je tak ta nejhorší varianta, co může býtNeferit píše:Tak to naše je pořád při vědomí, jenom si leží; když k němu dojdu, zvedne hlavu a zase jen tak netečně leží.Lerek píše:mě nedávno skonalo morče, ale přirozenou cestou... jednoho rána se jednoduše neprobudilo
Naposledy upravil(a) Lerek dne 2.2.2006 9:26, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To teda jo - pořád jenom čekám, kdy už tu hlavu nezvedne a zároveň se toho děsímLerek píše:to nepřeju ani tvému ani tobě, tohle je tak ta nejhorší varianta, co může být

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Nám tohle taky morče dělalo a pak umřelo..bylo mu 7 let a mělo rakovinu, prý ji morčata starší 4 let dostávají takřka s železnou pravidelností, aspoň mi to tvrdila veterinářka 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.