Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Zvyk z fora Diablova Doupete :). Teda ne, ze bych tam ja spamoval, ale vsichni to tam vzdycky psali :).
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

KOFi píše:necrositing: Nejde o příspěvky, ale o ten pocit - každýmu je sice jasný, že fórum není chat, ale já se teď pomalu bojím něco napsat.. :-?
Ale neboj, klidně piš. My ti to pak zase smažem. :lol:
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Dnes jdu na noční, inventura a dvě noci jsem skoro oči nezamhouřil (Deus Ex ;-) ). Takže dnes to bude psycho... :twisted:
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

crovax en-vec: deus ex-to mi ani nespominaj... alebo spominaj :-D ... pre ktory koniec si sa rozhodol? Mna vzdy presvedcil Tracer Tong.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
crovax en-vec
Sigilan

raider píše:crovax en-vec: deus ex-to mi ani nespominaj... alebo spominaj :-D ... pre ktory koniec si sa rozhodol? Mna vzdy presvedcil Tracer Tong.
ja jeste nejsem na konci. zrovna jsem v cine... japonsku? korei? proste tam, kde je plno zlutaku. :lol:
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

crovax en-vec píše:ja jeste nejsem na konci. zrovna jsem v cine... japonsku? korei? proste tam, kde je plno zlutaku. :lol:
V Hong Kongu...
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
crovax en-vec
Sigilan

Saruman píše:
crovax en-vec píše:ja jeste nejsem na konci. zrovna jsem v cine... japonsku? korei? proste tam, kde je plno zlutaku. :lol:
V Hong Kongu...
jj, presne tam. jak daleko asi jsem? ta hra je uzasna. ted jsem nebyl tri dny doma a uz mam abstak. :wink:

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Dneska mám jít s naším morčátkem k veterinářovi. Morče už totiž několik dní odmítá cokoliv sníst nebo vypít, jenom leží na hoblinách jako placka a nehýbe se. Sice ještě dýchá, ale bojím se, že nám umře nebo mu veterinář už jenom píchne nějakou tu "umrtvovací" injekci :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Dneska mám jít s naším morčátkem k veterinářovi. Morče už totiž několik dní odmítá cokoliv sníst nebo vypít, jenom leží na hoblinách jako placka a nehýbe se. Sice ještě dýchá, ale bojím se, že nám umře nebo mu veterinář už jenom píchne nějakou tu "umrtvovací" injekci :-(
To je smutný.Přesně tímhle způsobem mi zemřel křeček.Veterinář ho už jenom uspal.Teď mám taky morče a to se naštěstí těší dobrému zdraví
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

mě nedávno skonalo morče, ale přirozenou cestou... jednoho rána se jednoduše neprobudilo
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Lerek píše:mě nedávno skonalo morče, ale přirozenou cestou... jednoho rána se jednoduše neprobudilo
Tak to naše je pořád při vědomí, jenom si leží; když k němu dojdu, zvedne hlavu a zase jen tak netečně leží.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Neferit píše:
Lerek píše:mě nedávno skonalo morče, ale přirozenou cestou... jednoho rána se jednoduše neprobudilo
Tak to naše je pořád při vědomí, jenom si leží; když k němu dojdu, zvedne hlavu a zase jen tak netečně leží.
to nepřeju ani tvému morčeti ani tobě, tohle je tak ta nejhorší varianta, co může být
Naposledy upravil(a) Lerek dne 2.2.2006 9:26, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Lerek píše:to nepřeju ani tvému ani tobě, tohle je tak ta nejhorší varianta, co může být
To teda jo - pořád jenom čekám, kdy už tu hlavu nezvedne a zároveň se toho děsím :-(

Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit: Nám tohle taky morče dělalo a pak umřelo..bylo mu 7 let a mělo rakovinu, prý ji morčata starší 4 let dostávají takřka s železnou pravidelností, aspoň mi to tvrdila veterinářka :-(
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

ano, i moje morče skonalo minulý rok na rakovinu
Zamčeno

Zpět na „Archivy“