Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

(Přesunuto z threadu "Nejlepší mody"- Ajantis)

Neferit: copak je Every Mod and Dog

a abych nebyl moc OT: tak mám rád UB a zkoušel jsem EoU (na pevnosti a romance, ale tento není nutný ;-) )
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

To nebude tým - ďalšia vec, ktorá nefunguje je whirlwind - dám iba 5 útokov za kolo a v ďalšom kole ďalších 5 - to ukazuje na chybu ToB, prípadne možno som použil nesprávny patch - hm teraz sa mi nechce preinštalovávať celé BG a hľadať v čom presne je problém - uvidím do kedy budem schopný držať krok s enemy - ale chýbať to bude veľmi. :-? :cry:

edit: resp. teraz si presne nespomínam, ale toto mi asi robili aj v predchádzajúcich hrách - hm žeby fakt nejaká interná chyba? Napr. si pamätám, že mi určite nefungoval critical strike. :-?
There is a limit to stupidity.
182
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

(Přesunuto z tématu "Nejlepsí mody"- Ajantis)

Mohl by někdo pomoct tomu člověku
co píše sem? http://www.baldursgate.cz/forum/viewtopic.php?p=58616
Chtěl by poslat Unfinished business ;-) což já nemám zrovna k dispozici
Johny
Sigilan

Příspěvek od Johny »

já nepoužívám žádné módy, protože žádné neznám. BG1 i 2 vlastním od roku 2001, letos jsem si i koupil BG2 v orginále (za 80kč) :oops: ale po protoření BG1 i2+datadisku jsem ji nehrál. internet jsem neměl a tak jsem ani nevěděl, že nějaké modifikace existují. vlastně jsem namátkou narazil pouze na UB mod, ale bohužel jsem stačil vylézt akorát z irenikova vězení a musel jsem formátovat disk, protože jsem si nezalohoval savy musí hrát znova a tak ani nevím co vlastně ten UB dělá. mohl by mi někdo říct c který mod dělá nebo mě odkázat na nějakou stránku?(pokud možno českou). můžete mi to poslat i na PM, ale myslím, že asi nebudu jediný, kdo nezná veškeré módy. díy za pomoc.
co se UB týče, tak jsem ho dneska smazal i ze zálohy (dělal jsem pořádek a tak to odskákali všechny nepotřebné věci). k těm módům by byli dobré i linky (nejsem náročný já vím). jinak se přiznávám, že funkci hledat jsem nezkoušel, nekamenujte mě za to. díky :oops:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Johny: Seznam modů je přímo tady na fóru - a pěkně hezky roztříděný. U každého modu je zpravidla readme ve kterém je napsáno, co který mod obsahuje.

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=4

Jinak je tady celkem hodně threadů o modech, včetně popisku co všechno dělají.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

sevencreature píše:Johny: Seznam modů je přímo tady na fóru - a pěkně hezky roztříděný. U každého modu je zpravidla readme ve kterém je napsáno, co který mod obsahuje.

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=4

Jinak je tady celkem hodně threadů o modech, včetně popisku co všechno dělají.
Mohl by mi někdo říct co dělá UB mod? V seznamu byl odkaz na anglickou stránku.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Trandul: dodělává některé questy, které jsou nastíněny v původní BG2. Jsou udělány hodně dobře. Jinak snad nic na hře nemění.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Trandul: UB přidává několik nových questů - Pai'Na v hrobkách pod hřbitovem chce meč Pavoučí zhoubu, Minscovi ukradnou Booa, na Valygara tě navede Suna Seni (i když ho nechce zabít) a pak ještě nějaké další (ale nevím to teď jistě, musela bych se podívat)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

No to mě pos... Tactic=cheaters everywhere. Imunitu na Timestop chápu, ale že na mě Dragon of Pride dejchá v mym Timestopu, to je moc. :naughty: :wall: Snažim se na insane dát to pekýlko a navíc nemám Altracitu, ani nemůžu(kdybych si já trubka přečet pořádně HLA Sorcerera v Refinementech...). Navíc mi vadí, že na Harm funguje MR :evil: .
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Neferit píše:Trandul: UB přidává několik nových questů - Pai'Na v hrobkách pod hřbitovem chce meč Pavoučí zhoubu, Minscovi ukradnou Booa, na Valygara tě navede Suna Seni (i když ho nechce zabít) a pak ještě nějaké další (ale nevím to teď jistě, musela bych se podívat)
Nevíš kde si můžu stáhnout českou verzi (myslim že to někdo na Sigilu přeložil)? Na seznamu modu byl jenom odkaz na anglickou stránku.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Trandul píše:Nevíš kde si můžu stáhnout českou verzi (myslim že to někdo na Sigilu přeložil)? Na seznamu modu byl jenom odkaz na anglickou stránku.
Normálně stáhni tu, která je na těch anglických - česká verze je tam obsažena.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Neviem, možno tu táto otázka už padla, priznávam, že som lenivý to hľadať, ale neexistuje nejaký mód na BG 1 pre zrušenie toho debilného respawnu príšer??? A ešte jedna hlúpa otázka - existuje (a kde ho nájdem) mód na odstránenie limitu skúseností (pre BG i BG II). Ďakujem.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Arronax píše:Neviem, možno tu táto otázka už padla, priznávam, že som lenivý to hľadať, ale neexistuje nejaký mód na BG 1 pre zrušenie toho debilného respawnu príšer??? A ešte jedna hlúpa otázka - existuje (a kde ho nájdem) mód na odstránenie limitu skúseností (pre BG i BG II). Ďakujem.
U respawnu si nejsem jistá, ale mod na odstranění zkušenostního limitu existuje (myslím, že ho mám doma), ale kdybys mě zabil, tak si nevzpomenu, kde jsem ho stáhla ;-)

Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Nevíte někdo (určitě víte) jestli Tactics opravuje nepřátele aji v TOB?
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

no jéje, třeba takovej ohnivej obr, to je maso….myslim ale, že se dá i stáhnout jen pro SoA a nebo SoA+ToB
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“