Neferit: copak je Every Mod and Dog
a abych nebyl moc OT: tak mám rád UB a zkoušel jsem EoU (na pevnosti a romance, ale tento není nutný

Mohl by mi někdo říct co dělá UB mod? V seznamu byl odkaz na anglickou stránku.sevencreature píše:Johny: Seznam modů je přímo tady na fóru - a pěkně hezky roztříděný. U každého modu je zpravidla readme ve kterém je napsáno, co který mod obsahuje.
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=4
Jinak je tady celkem hodně threadů o modech, včetně popisku co všechno dělají.
Nevíš kde si můžu stáhnout českou verzi (myslim že to někdo na Sigilu přeložil)? Na seznamu modu byl jenom odkaz na anglickou stránku.Neferit píše:Trandul: UB přidává několik nových questů - Pai'Na v hrobkách pod hřbitovem chce meč Pavoučí zhoubu, Minscovi ukradnou Booa, na Valygara tě navede Suna Seni (i když ho nechce zabít) a pak ještě nějaké další (ale nevím to teď jistě, musela bych se podívat)
Normálně stáhni tu, která je na těch anglických - česká verze je tam obsažena.Trandul píše:Nevíš kde si můžu stáhnout českou verzi (myslim že to někdo na Sigilu přeložil)? Na seznamu modu byl jenom odkaz na anglickou stránku.
U respawnu si nejsem jistá, ale mod na odstranění zkušenostního limitu existuje (myslím, že ho mám doma), ale kdybys mě zabil, tak si nevzpomenu, kde jsem ho stáhlaArronax píše:Neviem, možno tu táto otázka už padla, priznávam, že som lenivý to hľadať, ale neexistuje nejaký mód na BG 1 pre zrušenie toho debilného respawnu príšer??? A ešte jedna hlúpa otázka - existuje (a kde ho nájdem) mód na odstránenie limitu skúseností (pre BG i BG II). Ďakujem.