Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?Ajantis_CG_thief píše:Tokkar: Kvůi tomu začnou.
A kouří proto, že nemají důvod, nebo nedokáží přestat.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?Ajantis_CG_thief píše:Tokkar: Kvůi tomu začnou.
A kouří proto, že nemají důvod, nebo nedokáží přestat.
Přesně tak, kámoška valila dvě krabky denně a jednoho dne začala kašlat krev. Od té doby nevzala cígo do držky, ze dne na den s tím přestalaRaizen píše:Teda já nevim, když chci přestat, tak přestanu ne? A žádný zbytečný kecy kolem, znám pár bejvalejch kuřáků (dost silnejch) co přestali ze dne na den a jsou v pohodě
Nojo, to je asi proto, že člověk se přesune ze stádia "Můžu dostat raka atd." do stadia "Kurva! všechno je špatně!". Takže asi tak. Už to není možnost, je to fakt, a pak zjistíš, že ti to nebylo tak jedno, případně tak těžký, jak sis myslel.Raizen píše:Jj, pokud začnou zdravotní problémy, tak to jde hned….troch smutný ne?
Ale já vážně přestat nechciFirkraag píše:Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?
A proc nechces prestat? Rekni mi jednu jedinou vec co ti koureni dava?Vampiria píše:Ale já vážně přestat nechciFirkraag píše:Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?žádné generalisace, prosím. Nevidím důvod přestat. Když nemám peníze, tak si cigára nekoupím, když je mám, tak bafám jako čínská spalovna odpadu