Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jaká je primární zásada pití tvrdého? Abych věděla, jestli ji dodržuju, nebo ne...mno asi spíše ne, coyenn píše:Frosty: Pokud dodržíš primární zásadu pro pití tvrdého, nemělo by se ti nic státBtw: i patolog musí poskytnout první pomoc
A hlavně po tom co to do sebeš kopneš pořádně vydechnoout.yenn píše:Nadechnout se předtím, než to do sebe kopneš.Vampiria píše:Jaká je primární zásada pití tvrdého?
Přesně tohle se mi stalo taky. A zajímavé - taky to byla hruškoviceJab píše:Kopnul jsem do sebe panáka té dědové a pak se samozřejmě nadechl. Část té hruškovice se mi nějak dostala do dýchací trubice.
Nebudu vás napínat, jsem tu, takže jsem i ten dech nakonec popadl. Ale po těch pár minutách dušení už jsem cítil ohně pekelné.
Hehe, o tom mi vyprávěl kámoš. Ale s trochu větším odporem.Frosty píše:Anthrax: Inu - panák rumu, do něho se nasype lžička rozpustnýho kafe (nepromíchá se to), poté do toho namočíš 1/2 kostky cukru, tu pak rozkoušeš - ihned potom naráz do pusy naliješ toho panáka, protřepeš (něco na spůsob Mr. Beana v největší filmové katastrofě a polkneš......tak a teď by se sem nejvíce hodil te smajlík, který sem chce dostat 7c
Ten první je fakt hnus a na zapití padne tak jedno pivko...ty další už celkem jdou