Oblíbené nápoje
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jaká je primární zásada pití tvrdého? Abych věděla, jestli ji dodržuju, nebo ne...mno asi spíše ne, coyenn píše:Frosty: Pokud dodržíš primární zásadu pro pití tvrdého, nemělo by se ti nic státBtw: i patolog musí poskytnout první pomoc
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
A hlavně po tom co to do sebeš kopneš pořádně vydechnoout.yenn píše:Nadechnout se předtím, než to do sebe kopneš.Vampiria píše:Jaká je primární zásada pití tvrdého?
Jednou jsem s kamarády popíjel dědovu hruškovici (odhadem měla tak 80%). A byl už jsem připitější předchozími rumy atd. Kopnul jsem do sebe panáka té dědové a pak se samozřejmě nadechl. Část té hruškovice se mi nějak dostala do dýchací trubice.
Nebudu vás napínat, jsem tu, takže jsem i ten dech nakonec popadl. Ale po těch pár minutách dušení už jsem cítil ohně pekelné.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle se mi stalo taky. A zajímavé - taky to byla hruškoviceJab píše:Kopnul jsem do sebe panáka té dědové a pak se samozřejmě nadechl. Část té hruškovice se mi nějak dostala do dýchací trubice.
Nebudu vás napínat, jsem tu, takže jsem i ten dech nakonec popadl. Ale po těch pár minutách dušení už jsem cítil ohně pekelné.
Black: Jo známe - normální míchaný nápoj (najdeš ve většině nápojových lístků)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, o tom mi vyprávěl kámoš. Ale s trochu větším odporem.Frosty píše:Anthrax: Inu - panák rumu, do něho se nasype lžička rozpustnýho kafe (nepromíchá se to), poté do toho namočíš 1/2 kostky cukru, tu pak rozkoušeš - ihned potom naráz do pusy naliješ toho panáka, protřepeš (něco na spůsob Mr. Beana v největší filmové katastrofě a polkneš......tak a teď by se sem nejvíce hodil te smajlík, který sem chce dostat 7c
Ten první je fakt hnus a na zapití padne tak jedno pivko...ty další už celkem jdou
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 4.10.2005 19:20, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- crovax en-vec
- Sigilan
Takže moje: káva, pak dlouho nic a potom pivo a fernet... 
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!