Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Arian- pripajam sa k MCZetovi, naco pouzivas WMP, ked je tu Winamp :shock:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Winamp je pomaly... Media Player Classic 8-) .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Elessar: Winamp je pro mě program na hudbu :-) Navíc pokud vím verze 2.9x video stejně nepřehrává :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

7c- jezis sorry som si nevsimol, ze tu jaksi nie je rec o hudbe :oops: ale ja mam alergiu na WMP, takze si ma nevsimajte... ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Elessar: Ne, je to o videu. Já jsem jen chtěl říct, že Winamp je pro mě přehrávač hudby a pouze hudby :-) Na video používám MPC.

Navíc Winamp mám jen starý - nějak mě nenapadá důvod, proč instalovat 5ku. Všechno co chci umí už 2.9x - nebo jsem alespoň žádné funkce nepostrádal :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vy jste FAKT dobří. Já o koze a vy o voze. Vám může být kulový, PROČ používám WMP, prostě mi nejde zvětšin okno a ptal jsem se, jestli o tom někdo něco neví. A vy tu začnete rozebírat WinAmp :roll: :roll: :roll: :roll: :wall: :wall: :wall:
btw: Jestli se tahle reakce někomu zdá prudká, tak sorry. Ale je pravda, že už mě začiná štvát, když se na otázku odpovídá offtopicovou protiotázkou
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

LordArian: Topic hijacking :-D Bohužel ti neporadím - já ani nemám WMP nainstalovaný v systému. Takže jediná moje rada je nepoužívat ho :-?

Pokud bych komukoliv doporučoval přehrávač videa, tak mám v podstatě 3 možnosti. Buď mu doporučím Media Player Classic. Nebo Zoom Player. Nebo jednoduše CCCP, který "shodou okolností" obsahuje oba dva a můžou si vybrat :lol: Neznám žádné jiné přehrávače, které má smysl používat :-? Bída...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Lord Arian: nechápem popis tvojho problému - teraz som skúšal prehrať jeden .avi a s fullscreenom som nemal žiadny problém.
There is a limit to stupidity.
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

crowX: Když spustíě u WMP přehrávání ve fullscreenu, naskoči sice obraz přes celou obrazovku, ale dole i nahoře ti zbudou dva úzké pruhy, které zmizí až za pár vteřin, když s myší nehýbáš a máš ji v obraze...a mě ty pruhy nemizí vůbec.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

nahoře vlevo na hornim pruhu by mělo bejt tlačítko(kulatý) kterym si nastavíš jestli pruhy zmizí nebo ne... 8-)
Naposledy upravil(a) Cammaris dne 5.2.2006 23:07, celkem upraveno 1 x.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

LordArian:presne to iste sa stalo aj mne a nevedel som to vyriesit.Po par dnoch sa problem vyriesil sam od seba,ja som s tym nic nerobil.Uz sa mi to stalo asi 2x.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Cammaris píše:nahoře vlevo by mělo bejt tlačítko kterym si nastavíš jestli pruhy zmizí nebo ne...

opravdu...taková malá sviňa a co dokáže ;-) Díky moc, ty pruhy už mě vážně štvaly
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nestalo se vám někdy že jste přes ICQ mohli zprávy jen odesílat, ale ne příjmat? Teď jsem si "psal" s kamarádkou (používá Mirandu) a jí žádná ze zpráv co jsem napsal nepřišla :-(. Navíc nemám kredit na mobil takže jí ani nemůžu vysvětlit že i z ní opravdu nestřílíme :evil:.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN píše:Nestalo se vám někdy že jste přes ICQ mohli zprávy jen odesílat, ale ne příjmat? Teď jsem si "psal" s kamarádkou (používá Mirandu) a jí žádná ze zpráv co jsem napsal nepřišla :-(. Navíc nemám kredit na mobil takže jí ani nemůžu vysvětlit že i z ní opravdu nestřílíme :evil:.
No, s ICQ mám poslední dobou zkušenosti čím dál horší. Což asi dobře mi tak, když pořád používám starou dvoutisícovku ;-) Každopádně bych se nedivil - z Trilianů, Mirand a nových verzí ICQ mám velmi často problémy s autorizacemi, online/offline (mě i druhých) zobrazováním, u některých lidí mi to vnucuje, že mají narozeniny, i když je nemají, občas mi chodí prázdné zprávy... Je toho poměrně dost, což ukazuje, že si icq ve vývoji asi prošlo několika koncepcemi, a tahle nekoncepčnost by těmhle nejrůznějším nekompatibilitám i nahrávala...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

a já jsem spokojený uživatel 2k5ky a nic takového se mi nikdy nestalo
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“