Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: Ne, je to o videu. Já jsem jen chtěl říct, že Winamp je pro mě přehrávač hudby a pouze hudby
Na video používám MPC.
Navíc Winamp mám jen starý - nějak mě nenapadá důvod, proč instalovat 5ku. Všechno co chci umí už 2.9x - nebo jsem alespoň žádné funkce nepostrádal

Navíc Winamp mám jen starý - nějak mě nenapadá důvod, proč instalovat 5ku. Všechno co chci umí už 2.9x - nebo jsem alespoň žádné funkce nepostrádal

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vy jste FAKT dobří. Já o koze a vy o voze. Vám může být kulový, PROČ používám WMP, prostě mi nejde zvětšin okno a ptal jsem se, jestli o tom někdo něco neví. A vy tu začnete rozebírat WinAmp

btw: Jestli se tahle reakce někomu zdá prudká, tak sorry. Ale je pravda, že už mě začiná štvát, když se na otázku odpovídá offtopicovou protiotázkou

btw: Jestli se tahle reakce někomu zdá prudká, tak sorry. Ale je pravda, že už mě začiná štvát, když se na otázku odpovídá offtopicovou protiotázkou
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Topic hijacking
Bohužel ti neporadím - já ani nemám WMP nainstalovaný v systému. Takže jediná moje rada je nepoužívat ho
Pokud bych komukoliv doporučoval přehrávač videa, tak mám v podstatě 3 možnosti. Buď mu doporučím Media Player Classic. Nebo Zoom Player. Nebo jednoduše CCCP, který "shodou okolností" obsahuje oba dva a můžou si vybrat
Neznám žádné jiné přehrávače, které má smysl používat
Bída...

Pokud bych komukoliv doporučoval přehrávač videa, tak mám v podstatě 3 možnosti. Buď mu doporučím Media Player Classic. Nebo Zoom Player. Nebo jednoduše CCCP, který "shodou okolností" obsahuje oba dva a můžou si vybrat

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
crowX: Když spustíě u WMP přehrávání ve fullscreenu, naskoči sice obraz přes celou obrazovku, ale dole i nahoře ti zbudou dva úzké pruhy, které zmizí až za pár vteřin, když s myší nehýbáš a máš ji v obraze...a mě ty pruhy nemizí vůbec.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
No, s ICQ mám poslední dobou zkušenosti čím dál horší. Což asi dobře mi tak, když pořád používám starou dvoutisícovkuAlieN píše:Nestalo se vám někdy že jste přes ICQ mohli zprávy jen odesílat, ale ne příjmat? Teď jsem si "psal" s kamarádkou (používá Mirandu) a jí žádná ze zpráv co jsem napsal nepřišla. Navíc nemám kredit na mobil takže jí ani nemůžu vysvětlit že i z ní opravdu nestřílíme
.