Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jak píše Velehal - podle všech mě dostupných informací ji dokáže porazit druid od úrovně 14. a výše. Ovšem pokud máš Ease of Use, tak funguje kouzlo Conjure Animals (vytvoří dva hoodně overpowered medvědy) nebo už zmíněné shapeshiftování.
-----

Otázka: Nevíte, kde je Gorje Hilldark? Součást toho questu pro získání illithia - měl by být někde v tom dungeonu, kde je Shade Lord, ale vůbec ho tam nemůžu najít. Unger už mi o něm řekl, a Shade Lorda jsem zabil už předtím :-?

Otázka číslo 2.: Nevíte, kde jsou ty zlaté kosti pro Kangaxxe? Mám torso, ale nohy&ruce kupodivu ne - zabil jsem elemental licha v Bridge i toho licha v kanálech :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

A vyndal si je pak z hrobky? Zabít nestačí, je třeba ještě vyndat (jednou se mi stalo).
Gorje Hilldark (z UB) je hrozně zabugováný. Nikdy jsem ho tam nenašel...
Naposledy upravil(a) Velehal dne 12.2.2006 22:15, celkem upraveno 1 x.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Gorje je za písmenkama vlevo, a měl by tam bejt nezávisle na Shade lordoj - jen bacha ať se nezabije při přeběhu mozaiky.
EoU nechci - tedy ty komponenty se Shapeshifterem ;-) .
Btw, bude na mě tlačit Cernd, když to nechám rozdělaný??(že bych zkusil až dýl??)
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Velehal: Teď jsem se na to díval a vypadá to, že UB i Tactics upravují ar1401.bcs. Resp. komponenta z Tactics co nastavuje všude nejtužší spawns. Takže je nutné nainstalovat ten UB Illithium quest až po Tactics (resp. po té komponentě "Always Toughest Random Spawns in Dungeons").
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 12.2.2006 21:38, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Napadá mě,nejde otevřít ty dveře k lichovi v kanále i jinak než klíčem(esli dou vyrazit,či tak),při tomhle hraní jsem všechny rovnou zabil ale klíč jsem z mrtvoly nedostal :-( tak nemůžu dodělat kangaxxe
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Michy: Myslím, že to jinak nejde.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

to 7c: hm, tak keby si pred inštaláciou pozorne čítal problémy s kompatibilitou tak by si to už vedel. (teraz mám na mysli najmä UB) :lol: ;-)
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Já už jsem měl UB nainstalované docela dlouho, takže jsem se o něj tak nějak nezajímal :wink: A pokud bych si musel vybrat, tak odinstaluju UB (nějak mě neuchvátilo) :-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature píše:A pokud bych si musel vybrat, tak odinstaluju UB (nějak mě neuchvátilo) :-)
sevencreature v tématu Nejlepší mody píše:Unfinished Business - asi nejlepší mod co znám - navíc nemění hru.
:?: :-D
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

yenn: V té době jsem 1) zapomněl dodat, že to je jeden asi ze dvou modů, co jsem měl nainstalované :-) a 2) teď už mi změny ve hře moc nevadí.

Ale když jsem ten problém nakonec vyřešil, tak ho nechám žít :lol:
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Já budu slavnej - vyvrátil jsem tvrzení, že na Faldorn na 14+ levelu. Já ji dal s Cerndem na lvl 12, jen jsem si hodil pár věcí - chrániče, Balduranovu helmu, jeho plášť, prsten ochrany lektvar rychlosti, toť vše :-D .(ani zbraň :twisted: ) By jste rádi věděli jak, co?? :twisted: :-D Jinak všem dík za rady. (jestli se ty pesimistický výroky daj tak nazvat - jako že to nejde apod.)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Syf píše:Já budu slavnej - vyvrátil jsem tvrzení, že na Faldorn na 14+ levelu. Já ji dal s Cerndem na lvl 12, jen jsem si hodil pár věcí - chrániče, Balduranovu helmu, jeho plášť, prsten ochrany lektvar rychlosti, toť vše :-D .(ani zbraň :twisted: ) By jste rádi věděli jak, co?? :twisted: :-D Jinak všem dík za rady. (jestli se ty pesimistický výroky daj tak nazvat - jako že to nejde apod.)
Cheater!!! :evil: :snooty: :hand:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Syf: Prima :-P Tak nedělej dámu :wink: a prozraď svůj postup :-)
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

A bez toho vybavení?
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Z vybavení byl důležitej jen lektvar rychlosti, ale kdybych ho(místo hastu od mága) dal před bojem, možná by to taky šlo. Jinak si myslím, že proti ní bylo jedno, jestli mám AC 10 nebo 3 ;-) . Měl jsem to na hard a ani mi neubrala.(takže by to snad fungovalo i na insane)
Postup(My cheese Tactic 2):Na sebe IS. Pak změnit kouzla v knize - 2 IS a 2 ohnivý elemy a hajat 8 hod.(abych měl skin) Ohledně hastu - nevim, jestli by vydržel efekt lektvaru tak dlouho, když bych ho vypil předem(já až po tom, co mi skončil haste)...já si tam lektvar hodil. Hned jak se objevim, začnu sesílat elementála. Dokouzlim a zdrhat, elem. zatim kosí hrozný vlky. Až to bude mít Faldorn dál ode mě(přes elema a vlky), tak seslat druhýho. Elemové postupně daj vlky, pak útočej na Faldorn. Já jen obíhám elemy a Faldorn za mnou(její AI je taková, že útočí pořádna Cernda). Elemové nerušeně kosej a prokousávaj se 9 vrstvama IS(jak to dělá, když má lvl 15??), následně jí zabijou, IS jen chrání před útěkovejma chybama...člověk holt musí využít každý slabiny.
Teoreticky jsem rychlejší i jako vlkodlak, ale nemohl bych dávat IS, a to, že jsem po přeměně zpět na chvíli omráčenej, by mě asi zabilo...
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“