alebo fikcia...

Moderátor: sevencreature
 já osobně se budu se svými přesmažbami spokojeně křenit za bukem
 já osobně se budu se svými přesmažbami spokojeně křenit za bukem 
 Já měl se svým Straferem něco kolem 1600-1800+ a zdálo se mi to v posledním aktu opravdu dost málo (neměl jsem zrovna ultimátní výbavu). A to je jen Strafer. Pokud hraješ na p8 na Hell, tak s tímhle v podstatě nic nezabiješ, ne
 Já měl se svým Straferem něco kolem 1600-1800+ a zdálo se mi to v posledním aktu opravdu dost málo (neměl jsem zrovna ultimátní výbavu). A to je jen Strafer. Pokud hraješ na p8 na Hell, tak s tímhle v podstatě nic nezabiješ, ne   Ale nemůžu to s jistotou říct, protože neznám všechny okolnosti - kdoví, co je to za dmg
 Ale nemůžu to s jistotou říct, protože neznám všechny okolnosti - kdoví, co je to za dmg 
 ) - obecně mi přišlo, že 1.10 na Hell byla pro melee postavy opravdu peklo - ještě když zařízli life steal - a i ke konci NM už přituhuje. Ale už jsem taky delší dobu nehrál.
 ) - obecně mi přišlo, že 1.10 na Hell byla pro melee postavy opravdu peklo - ještě když zařízli life steal - a i ke konci NM už přituhuje. Ale už jsem taky delší dobu nehrál.Toho mám taky nejradši.Arthalion píše:Pred nedavnom som zacal hrat jeden skvely druidsky build - solo werewolf. Mraky zivota, ktory sa pomerne rychlo doplna (v zavislosti od zabitych priser)