Když si to někdo za tu cenu koupit chce, tak prosím já osobně se budu se svými přesmažbami spokojeně křenit za bukem
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Nj, D2LoD se pořád masově hraje (narozdíl od her, které se vynoří a okamžitě zase zapadnou do zapomnění - teď nemluvím o BG nebo IWD - které sice neupadly do zapomnění, ale nehrajou se tak moc, jako Diablo).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
michy: Není to trochu málo? Já měl se svým Straferem něco kolem 1600-1800+ a zdálo se mi to v posledním aktu opravdu dost málo (neměl jsem zrovna ultimátní výbavu). A to je jen Strafer. Pokud hraješ na p8 na Hell, tak s tímhle v podstatě nic nezabiješ, ne Ale nemůžu to s jistotou říct, protože neznám všechny okolnosti - kdoví, co je to za dmg
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
to sem měl na začátku nightmare
Na hell je potřeba opravdu víc,mam v inventáři rezervní zbraň se kterou dělam 1025-2005(!) ale oprava je moooooc drahá,nebavilo mě furt sbírat nějaký věci a prodávat je abych měl na opravu zbraně.Už sem LoD taky přes rok nehrál
michy: No i tak, nevím nevím... S WB jsem měl v NM dmg cca 1600-2500+ (bez HoW) a i tak bych ocenil větší (no IK maul na mě čeká ) - obecně mi přišlo, že 1.10 na Hell byla pro melee postavy opravdu peklo - ještě když zařízli life steal - a i ke konci NM už přituhuje. Ale už jsem taky delší dobu nehrál.
Ja som mal so svojim starym paladinom s Grandfatherom max damage nejak 9k-10k. Samozrejme, mal som najlepsiu dostupnu vybavu.
Pred nedavnom som zacal hrat jeden skvely druidsky build - solo werewolf. Mraky zivota, ktory sa pomerne rychlo doplna (v zavislosti od zabitych priser)
Moja vec. Co mate robit s paladinom na 90-91 lvl, ked sa vam uz s nim nechce hrat? Nainstalujete si plugin na rychlejsie vypadavanie unikatov.
Samozrejme, so svojim druidom hram vo vsetkej pocestnosti.
Arthalion píše:Pred nedavnom som zacal hrat jeden skvely druidsky build - solo werewolf. Mraky zivota, ktory sa pomerne rychlo doplna (v zavislosti od zabitych priser)
Toho mám taky nejradši.
Ovšem co máš na PI, kteří se nepochybně budou vyskytovat na obtížnost hell?
Tam totiž můj druid "dojezdil". Neměl nic, čím by tu verbeš umlátil...
Ano, pocul som, ze s PI byvaju obcas problemy... Snad pomoze nejaka zbran s riadnym elemental damageom + charmy + vela trpezlivosti (hlavne pri bossoch).