Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V mém případě to bude tak nejdřív za rok. 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Není čas - hlavní problém. Nainstalovaný NWN včetně datáčů - druhý problém
a teď mi přišel originál Far Cry - a to je třetí a poslední problém. 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
To už se mi myslím jednou nebo dvakrát povedlo...nuke píše:OK. Tak som sa dobádal k tomu, že ak máš okolo 115HP a menej, tak ti ho môže odhryznúť. Ďalej ak máš 160% v unarmed môže sa stať, že mu ho odhryzneš aj ty....Koveras píše:Při poslední hře mi ho neukousl, jinak pokaždé.
Myslím že to není tak důležité, ale jestli se ti chce bádat a přemýšlet, tak by mě to docela zajímalo.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Stala sa mi hlboká nepríjemnosť - som na prvom poschodí skladu Sierra AD a v jednej malej miestnosti si zastal Sulik tak, že ho nemôžem obísť. Ukročiť dozadu, aby s posunul nemôžem tiež. To sa mi už stalo mnohokrát lenže vždy som mal save krátko pred tým. Teraz mi dlhší čas save chýba. Čo mám urobiť? Dá sa Sulikom nejak "pohnúť"? Zabiť ho prirodzene nechcem...
Pamätám si, že vo F1 mi toto isté urobil Ian, ale po asi 5 min čakania sa sám od seba pohol...
Pamätám si, že vo F1 mi toto isté urobil Ian, ale po asi 5 min čakania sa sám od seba pohol...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Moja Fallout cesta pokračuje ďalej - prešiel som Sierra AD ( ale nepomohol som tomu Skynetu ). Predtým som už samozrejme našiel GECK a všetko čo s tým súvisí. Tiež nabral do party Gorrisa ( už mi stihol aj odísť - nabral som ho späť ). Tiež som našiel Plasma Rifle a vylepšil ju hneď na Turbo Plasma Rifle. Stal som sa členom klanu Wrightovcov ( nie nadlho...
) a nakúpil si špeciality u obchodníka so zbraňami. Marcusovi Bozar ( zistil som, že so sebou k nemu nosím 700 nábojov
), Sulikovi Super kladivo a tak podobne... takže z mojej družiny je teraz Killer parta...
Kde sa dajú kúpiť mikrofúzne články? Mám ich len 70... síce mám Pancor Jackhammer, ale TBR je lepšia...
Kedy získam Power Armor? Je to jediná vec z výbavy, čo mi chýba ku šťastiu...

Kde sa dajú kúpiť mikrofúzne články? Mám ich len 70... síce mám Pancor Jackhammer, ale TBR je lepšia...

Kedy získam Power Armor? Je to jediná vec z výbavy, čo mi chýba ku šťastiu...
Ako pisal nuke...daju sa kupit v San Fran. a v NCR.Este mozes skusit pozriet do Toxic Caves-zda sa mi ze tam boli v jednej skrini.A ak opravis vo vaulte vo Vault City vetrak (tusim 2.poschodie??? ) tak ziskas 50 kusov (co nie je moc,ale aspon nieco)
edit: v tych Toxic Caves najdes celkom dost municie...4,7 mm ,0.223 FMJ ,2mm ,microfuzne aj energeticke clanky... od kazdeho 200 ks + brnenie (tusim vylepsene kevlarove) a bozar.Takze sa tam oplati mrknut ak si tam este nebol.
edit: v tych Toxic Caves najdes celkom dost municie...4,7 mm ,0.223 FMJ ,2mm ,microfuzne aj energeticke clanky... od kazdeho 200 ks + brnenie (tusim vylepsene kevlarove) a bozar.Takze sa tam oplati mrknut ak si tam este nebol.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
Kompletne som od mafie vyčistil New Reno ( naozaj už ani jeden mafián ), prešiel Toxic Caves ( z toho robota som skoro dostal šok, totiž som si vôbec nič nevšimol a zrazu som mal o 30 HP menej ), z Klamathu si zobral to vylepšenie na auto, na ktoré som zabudol, v Dene som si to dal na auto primontovať a stretol som ... Freda ... ktorý mi dal pulzný granát, 250 malých energetických nábojov ( na tankovanie dobré...
) a 250 mikrofúznych článkov...
... takže ich mám dokopy už 590 ...
a potom som sa vydal do San Francisca...