Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

V mém případě to bude tak nejdřív za rok. :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Koveras: Prečo, nie je čas? :-?
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Není čas - hlavní problém. Nainstalovaný NWN včetně datáčů - druhý problém :-D a teď mi přišel originál Far Cry - a to je třetí a poslední problém. :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

nuke píše:
Koveras píše:Při poslední hře mi ho neukousl, jinak pokaždé.
Myslím že to není tak důležité, ale jestli se ti chce bádat a přemýšlet, tak by mě to docela zajímalo. ;-)
OK. Tak som sa dobádal k tomu, že ak máš okolo 115HP a menej, tak ti ho môže odhryznúť. Ďalej ak máš 160% v unarmed môže sa stať, že mu ho odhryzneš aj ty.... :lol:
To už se mi myslím jednou nebo dvakrát povedlo...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Stala sa mi hlboká nepríjemnosť - som na prvom poschodí skladu Sierra AD a v jednej malej miestnosti si zastal Sulik tak, že ho nemôžem obísť. Ukročiť dozadu, aby s posunul nemôžem tiež. To sa mi už stalo mnohokrát lenže vždy som mal save krátko pred tým. Teraz mi dlhší čas save chýba. Čo mám urobiť? Dá sa Sulikom nejak "pohnúť"? Zabiť ho prirodzene nechcem...
Pamätám si, že vo F1 mi toto isté urobil Ian, ale po asi 5 min čakania sa sám od seba pohol...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko: To ani nejde odstrčit? Taková ikona ruky. V F1 to nebylo.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

7c: :oops: Predchíľou som si to všimol...ale ďakujem...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Moja Fallout cesta pokračuje ďalej - prešiel som Sierra AD ( ale nepomohol som tomu Skynetu ). Predtým som už samozrejme našiel GECK a všetko čo s tým súvisí. Tiež nabral do party Gorrisa ( už mi stihol aj odísť - nabral som ho späť ). Tiež som našiel Plasma Rifle a vylepšil ju hneď na Turbo Plasma Rifle. Stal som sa členom klanu Wrightovcov ( nie nadlho... :twisted: ) a nakúpil si špeciality u obchodníka so zbraňami. Marcusovi Bozar ( zistil som, že so sebou k nemu nosím 700 nábojov :pray: ), Sulikovi Super kladivo a tak podobne... takže z mojej družiny je teraz Killer parta...
Kde sa dajú kúpiť mikrofúzne články? Mám ich len 70... síce mám Pancor Jackhammer, ale TBR je lepšia... ;-)
Kedy získam Power Armor? Je to jediná vec z výbavy, čo mi chýba ku šťastiu...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko : články sa dajú kúpiť v NCR a LA. Power Armor v LA, ale mal si sa nechať prekvapiť ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Enclave power armor MK I je v Navarre; - PA z Brotherhood of steel - by si mal dostať v SF - mal by si totiž získať prístup do tých bunkrov. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

:roll: LA :roll: jak si toto môže niekto spliesť so SF :roll:

Možno je to s tým, že som teraz vstal :twisted:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mňa by ešte fakt zaujímalo, kde získať mikrofúzne články...
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Ako pisal nuke...daju sa kupit v San Fran. a v NCR.Este mozes skusit pozriet do Toxic Caves-zda sa mi ze tam boli v jednej skrini.A ak opravis vo vaulte vo Vault City vetrak (tusim 2.poschodie??? ) tak ziskas 50 kusov (co nie je moc,ale aspon nieco)
edit: v tych Toxic Caves najdes celkom dost municie...4,7 mm ,0.223 FMJ ,2mm ,microfuzne aj energeticke clanky... od kazdeho 200 ks + brnenie (tusim vylepsene kevlarove) a bozar.Takze sa tam oplati mrknut ak si tam este nebol.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

raider: Už aj tam idem... :-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Kompletne som od mafie vyčistil New Reno ( naozaj už ani jeden mafián ), prešiel Toxic Caves ( z toho robota som skoro dostal šok, totiž som si vôbec nič nevšimol a zrazu som mal o 30 HP menej ), z Klamathu si zobral to vylepšenie na auto, na ktoré som zabudol, v Dene som si to dal na auto primontovať a stretol som ... Freda ... ktorý mi dal pulzný granát, 250 malých energetických nábojov ( na tankovanie dobré... ;-) ) a 250 mikrofúznych článkov... :pray: ... takže ich mám dokopy už 590 ... :-) a potom som sa vydal do San Francisca...
Odpovědět

Zpět na „Fallout“