právě jsem se rozhodla nečekat a koupila jsem si vysněnou digitální zrcadlovku (není to sice původně vybraná Konica, páč po odejítí firmy z trhu mnou vybraný set prostě není, ale Olympus E 500 je rovněž fajn). Už se těším, až dorazí a já ji rozbalím a půjdu fotit...hurá
A na podzim (nebo na jaře) koupím vlkodávka a mé štěstí bude skoro dokonalé
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Joj, co se to se mnou poslední dobou děje, já mám pořád dobrou náladu
Dneska to bylo celkem v poho - i když jsem zapomněla mapu do zemáku, učitelka měla nějaký nakopírovaný a to mě zachránilo, němčinářka mě nezkoušela, v ZSV jsme se dozvěděli pár zajímavých věcí, teď půjdu do orchestru, kde se zas budem chechtat jak pitomci (a mě zas bude z toho brnkáni u Plink, Plank, Plunk bolet palec )... asi se mnou není něco v pořádku
Hehe, tak mě vzali do toho H&M. By mě zajímalo, po jak dlouhé době odtamtud zase vyletím
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Shindy píše:Další zpráva zajisté potěší všechny, kteří byli zklamáni tím, že se naší zemi vyhne turné Dark Funeral. Peklo nám bylo nakloněno, takže se můžete těšit na Dark Funeral, Naglfar, Amoral a Asmodeus, kteří znesvětí v pátek 24.03.2006 podium zlínského Masters of Rock Café.
jj, dneska to bylo v pohodě. Zatáh sem školu, v devět se vrátil domů a většinu dne prospal. Teď sedim, hraju Sword of Samurai a mám fakt svělou náladu!