Dobrá nálada I: Archív
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo - všichni jsou tady tak inteligentní a "inteligentní", jenom já jsem tak přitroublá

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem se rozhodla nečekat a koupila jsem si vysněnou digitální zrcadlovku
(není to sice původně vybraná Konica, páč po odejítí firmy z trhu mnou vybraný set prostě není, ale Olympus E 500 je rovněž fajn). Už se těším, až dorazí a já ji rozbalím a půjdu fotit...hurá
A na podzim (nebo na jaře) koupím vlkodávka a mé štěstí bude skoro dokonalé

A na podzim (nebo na jaře) koupím vlkodávka a mé štěstí bude skoro dokonalé
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
myslím ,že ho budu krmit něčím míň drahým, než jsou zrcadlovky...sevencreature píše:alexa: No jen aby pak tu zrcadlovku nesežral
Jsou to prima psi, ale je trochu problém s dopravou
A psi to jsou krásní a chytří (a jen dvakrát těžší než já
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Joj, co se to se mnou poslední dobou děje, já mám pořád dobrou náladu
Dneska to bylo celkem v poho - i když jsem zapomněla mapu do zemáku, učitelka měla nějaký nakopírovaný a to mě zachránilo, němčinářka mě nezkoušela, v ZSV jsme se dozvěděli pár zajímavých věcí, teď půjdu do orchestru, kde se zas budem chechtat jak pitomci (a mě zas bude z toho brnkáni u Plink, Plank, Plunk bolet palec
)... asi se mnou není něco v pořádku

Dneska to bylo celkem v poho - i když jsem zapomněla mapu do zemáku, učitelka měla nějaký nakopírovaný a to mě zachránilo, němčinářka mě nezkoušela, v ZSV jsme se dozvěděli pár zajímavých věcí, teď půjdu do orchestru, kde se zas budem chechtat jak pitomci (a mě zas bude z toho brnkáni u Plink, Plank, Plunk bolet palec
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: Tuhle hru?

Arthalion: Jj, jsem zvědavej, jak dlouho tam Vampiria vydrží (tímhle tempem z ní bude druhá Misaki Saiki
)

Arthalion: Jj, jsem zvědavej, jak dlouho tam Vampiria vydrží (tímhle tempem z ní bude druhá Misaki Saiki
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 15.2.2006 20:38, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.