Chci si postěžovat na tu pitomou ženskou, která očividně nemá nic jiného na práci, než zavazet na chodníku těm, kteří spěchají do školy Jsem fakt úplně utržená z řetězu, když se musím plazit rychlostí šneka po infarktu jenom proto, že paní poněkud kopulentní postavy prostě musí na úzce prohrábnutém chodníku jít přesně uprostřed, že ji prostě není možný v klidu obejít
...stěžuji si sama na sebe, že jsem dnes nehorázně líná... 8-)a při pohledu na to šmurno venku si ještě tradičně postěžuji i na počasí...prostě? chce se mi spát nebo odjet na hory, kde je klid a žádné starosti...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Zničehonic a bezdůvodně mi na notebooku chcípla jedna klávesa- "2/ě". Při běžném psaní vůbec nereaguje, když ji chci stisknout, musím ji pořádně zmáčknout
To je na prd
Tokkar...ach jo...kdyby to šlo, břečku zruším nějakým ohnivým kouzlem a je to. Na horách (v jeseníkách) jsem byla o minulé sobotě na neděli a bylo to super vyrazit si jen s přáteli...není to tak často, škoda...ale tak to je... na druhé straně...kdyby to tak bylo pořád...bez signálu a připojení na net a pohodlí městského života...no, nějakou dobu by to nebyl problém, ale dlouhodobě?...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Tak a teď si mohu postěžovat, že nežiju někde na samotě, bez té hlučné civilizace jen s dětma, psem a šikovnou čtyřkolkou a slušným kontem v bance, abych nemusela docházet do práce.... což by se mi líbilo
Chcípá mi počítač to je věc, co mě dokáže opravdu naštvat snad se panu domácímu podaří jej spravit, jinak jdu skočit z mostu, jsem PC závislák jak cyp.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Chcípá mi počítač to je věc, co mě dokáže opravdu naštvat snad se panu domácímu podaří jej spravit, jinak jdu skočit z mostu, jsem PC závislák jak cyp.
Z takého dôvodu je dobré mať doma ešte jeden ( trebárs starý ) ako rezervu.
nuke: Jsou tu tři jeden používám já, druhý je pana domácího a třetí je nefunkční zatím to vypadá, že je něco mrtvé čistě v mém profilu na tomto PC, takže se pokusím přetáhnout si věci z něj jinam a pak se bude smazávat vůbec netuším, co se to stalo, virus to prý nebyl
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
mne asi pul roku s**la myska. parkinsom jak u devadesatilety baby. vsemozne sem se to snazil upgradovat, ale nakonec sem si koupil novou:)
a celkove me kompl asi tak dva roky zlobil. porad s nim neco bylo. kazdej mecic aspon jeden problem. nakonec sem to tak vytunil, ze slape jako moje boty->dobre a dlouho.
ztohovyplyva: pokud vas nejaka vec fakt irituje, vytuňte si to sami.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
sevencreature: Nevím, že by to bylo z večerníčku já si pamatuji akorát pana Krbce