Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

:twisted: Chci si postěžovat na tu pitomou ženskou, která očividně nemá nic jiného na práci, než zavazet na chodníku těm, kteří spěchají do školy :twisted: Jsem fakt úplně utržená z řetězu, když se musím plazit rychlostí šneka po infarktu jenom proto, že paní poněkud kopulentní postavy prostě musí na úzce prohrábnutém chodníku jít přesně uprostřed, že ji prostě není možný v klidu obejít :twisted: :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

...stěžuji si sama na sebe, že jsem dnes nehorázně líná... 8-)a při pohledu na to šmurno venku si ještě tradičně postěžuji i na počasí...prostě? chce se mi spát nebo odjet na hory, kde je klid a žádné starosti... :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Zničehonic a bezdůvodně mi na notebooku chcípla jedna klávesa- "2/ě". Při běžném psaní vůbec nereaguje, když ji chci stisknout, musím ji pořádně zmáčknout :-(
To je na prd :evil:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Já si stěžuju na naši starou klávesnici - furt nám na ní blbnul tabulátor :twisted: . Naštěstí už máme novou :-D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

A zas to počasí...ta nehorázná břečka mi leze na nervy... :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2 alexa: Tak na hory se ti zachtelo? Hmm. Tak ty bysis tu břečku chtěla odházet, abys vůbec mohla zaparkovat auto. Klidně přijeď. :-(
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tokkar...ach jo...kdyby to šlo, břečku zruším nějakým ohnivým kouzlem a je to. Na horách (v jeseníkách) jsem byla o minulé sobotě na neděli a bylo to super vyrazit si jen s přáteli...není to tak často, škoda...ale tak to je... :-? na druhé straně...kdyby to tak bylo pořád...bez signálu a připojení na net a pohodlí městského života...no, nějakou dobu by to nebyl problém, ale dlouhodobě?... 8-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak a teď si mohu postěžovat, že nežiju někde na samotě, bez té hlučné civilizace jen s dětma, psem a šikovnou čtyřkolkou a slušným kontem v bance, abych nemusela docházet do práce.... ;-) což by se mi líbilo :lol: 8-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Chcípá mi počítač :evil: to je věc, co mě dokáže opravdu naštvat :evil: snad se panu domácímu podaří jej spravit, jinak jdu skočit z mostu, jsem PC závislák jak cyp.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Vampiria píše:Chcípá mi počítač :evil: to je věc, co mě dokáže opravdu naštvat :evil: snad se panu domácímu podaří jej spravit, jinak jdu skočit z mostu, jsem PC závislák jak cyp.
Z takého dôvodu je dobré mať doma ešte jeden ( trebárs starý ) ako rezervu. 8-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

nuke: Jsou tu tři :roll: jeden používám já, druhý je pana domácího a třetí je nefunkční :roll: zatím to vypadá, že je něco mrtvé čistě v mém profilu na tomto PC, takže se pokusím přetáhnout si věci z něj jinam a pak se bude smazávat :-? vůbec netuším, co se to stalo, virus to prý nebyl :-?
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

mne asi pul roku s**la myska. parkinsom jak u devadesatilety baby. vsemozne sem se to snazil upgradovat, ale nakonec sem si koupil novou:)

a celkove me kompl asi tak dva roky zlobil. porad s nim neco bylo. kazdej mecic aspon jeden problem. nakonec sem to tak vytunil, ze slape jako moje boty->dobre a dlouho.

ztohovyplyva: pokud vas nejaka vec fakt irituje, vytuňte si to sami.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Za tento měsíc bude slabá výplata. O pár dní méně a navíc mám zatím jen 2 hodiny přesčasů, což je dost málo. Snad vyjde to Německo - eura eura.... :-D
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampira: Z jakého večerníčku je to "pan domácí"? :think: Pořád mi to vrtá hlavnou, ale ne a ne si vzpomenout.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sevencreature: Nevím, že by to bylo z večerníčku :shock: já si pamatuji akorát pana Krbce :-D
Zamčeno

Zpět na „Archivy“