Paranormální jevy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Anreil: padat z postele přitom nemusíš, ale pokud ležíš blízko zdi, tak si můžeš hezky narazit třebas koleno
A v situaci, kdy usínáš vedle drahé polovičky (ať už se to stane tobě či jí) jsou ty následky mnohdy ještě horší 
Mmm, tak mě napadá - nechtělo by tohleto už hodit do threadu 'spánek sny & spol.' (či něco takového)..? Na bg už takové téma bylo a člověk se v něm občas dozvěděl velmi zajímavé informace. Obzvláště popisy některých snů stály za to

Mmm, tak mě napadá - nechtělo by tohleto už hodit do threadu 'spánek sny & spol.' (či něco takového)..? Na bg už takové téma bylo a člověk se v něm občas dozvěděl velmi zajímavé informace. Obzvláště popisy některých snů stály za to

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A znáte ten pocit, kdy o půlnoci na temné půdě vyvoláváte u mihotavé svíce duchy a zničeho nic se k vám vřítí pes kamarádky, u které se takhle bavíte?...
hm...divím se dvěma věcem: že ten pes to přežil a že jsme to přežili my...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ano, známalexa píše:A znáte ten pocit, kdy o půlnoci na temné půdě vyvoláváte u mihotavé svíce duchy a zničeho nic se k vám vřítí pes kamarádky, u které se takhle bavíte?...hm...divím se dvěma věcem: že ten pes to přežil a že jsme to přežili my...
![]()

Jendou jsme (podotýkám, že ve dne v zatemnělém stanu) taky vyvolávali s holkama duchy. Aby nám neprosvítalo vchodem, tak jsme vchod zakryly ručníkem a začalo se vyvolávat.
Zkoušely jsme vyvolat Elvise Presleyho - "...a pokud jsi zde, ať něco spadne." Kupodivu nám na hlavu nespadl stan, jak jsme napůl očekávaly, nespadlo totiž nic. Tak jsme se daly do odvolávání, jenže v půlce kámoška řekla:"Hele, hrozně vyřváváme, odvolávejme potichu." Tak jsme začaly od půlky odvolávat o poznání tišeji. Dokončíme odvolávání, v klídku se rozvalíme po postelích - a vtom spadl ten ručník, co kryl vchod! Takhle už jsem si dlouho nezavřískala

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší na tom byl ten okamžik těsně před tím, než jsme se rozvřískaly; uvolnil se ručník (to jsme jenom každá střelila pohledem směrem k padajícímu ručníku) - ručník dopadl na zem, vteřinu bylo ticho a vzápětí se vzduchem nesl jekot pěti holek

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jo, dělávají to. A většinou poznáš, jestli bafaj na zvíře, který oni cítí a ty nevidíš, jestli si vyměňujou názory či novinky s ostatními psy ze vsi, nebo jestli je to takovej ten štěkot "na druhou stranu" (ať už za tím fenoménem stojí cokoli).MCZ píše:alexa: v souvislosti s tím si pamatuji, jak mi jednou kamarád říkal, že psi občas na něco štěkají, zničeho nic, jako by na něco konkrétního, ale ty to nevidíš; nevím co si o tom mám myslet.
V souvislosti s Alexovou historkou se mi ale spíš vybavujou zážitky spojené s vlnou spiritismu na prvním stupni základní školy...
Ztemnělé záchodky, pětice třeťaček sedících v kruhu na podlaze, atmosféra hustá, že by se krájet dala a pak...
...vejde matikářka.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Todle znate? : http://www.jkcinema.com/flash/legends3ghosts.swf
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Docela zajímavý, i když polovina z toho vypadá natolik zajímavě, že vážně pochybuju o pravosti a druhá polovina už tak strašidelně nevypadá..Firkraag píše:Todle znate? : http://www.jkcinema.com/flash/legends3ghosts.swf