Paranormální jevy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Je Vallun podvodník?

Ano
24
71%
Ne
10
29%

Celkem hlasů: 34

emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

to MCZ: jj je to tak jak rika Frosty, me se to taky parkrat stalo, treba se mi "zdalo" ze padam z kola a pekne sem sebou hodil i v realu :D
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Dobrý, tak aspoň na tom světě nejsem sám ;-) .

Frosty: jo, měl jsem právě pocit, že to souvisí s tím polospánkem a sny, ale ten článek se mi teda zatím moc číst nechce ;-) .
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Teď ste mě vystrašili mám pocit, že jsem jediný kdo nepadá z postele :-?
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Anreil: padat z postele přitom nemusíš, ale pokud ležíš blízko zdi, tak si můžeš hezky narazit třebas koleno ;-) A v situaci, kdy usínáš vedle drahé polovičky (ať už se to stane tobě či jí) jsou ty následky mnohdy ještě horší :mrgreen:

Mmm, tak mě napadá - nechtělo by tohleto už hodit do threadu 'spánek sny & spol.' (či něco takového)..? Na bg už takové téma bylo a člověk se v něm občas dozvěděl velmi zajímavé informace. Obzvláště popisy některých snů stály za to :lol:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

A znáte ten pocit, kdy o půlnoci na temné půdě vyvoláváte u mihotavé svíce duchy a zničeho nic se k vám vřítí pes kamarádky, u které se takhle bavíte?... :-? hm...divím se dvěma věcem: že ten pes to přežil a že jsme to přežili my... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

alexa: v souvislosti s tím si pamatuji, jak mi jednou kamarád říkal, že psi občas na něco štěkají, zničeho nic, jako by na něco konkrétního, ale ty to nevidíš; nevím co si o tom mám myslet ;-) .
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

alexa píše:A znáte ten pocit, kdy o půlnoci na temné půdě vyvoláváte u mihotavé svíce duchy a zničeho nic se k vám vřítí pes kamarádky, u které se takhle bavíte?... :-? hm...divím se dvěma věcem: že ten pes to přežil a že jsme to přežili my... ;-) 8-)
Ano, znám :lol:
Jendou jsme (podotýkám, že ve dne v zatemnělém stanu) taky vyvolávali s holkama duchy. Aby nám neprosvítalo vchodem, tak jsme vchod zakryly ručníkem a začalo se vyvolávat.

Zkoušely jsme vyvolat Elvise Presleyho - "...a pokud jsi zde, ať něco spadne." Kupodivu nám na hlavu nespadl stan, jak jsme napůl očekávaly, nespadlo totiž nic. Tak jsme se daly do odvolávání, jenže v půlce kámoška řekla:"Hele, hrozně vyřváváme, odvolávejme potichu." Tak jsme začaly od půlky odvolávat o poznání tišeji. Dokončíme odvolávání, v klídku se rozvalíme po postelích - a vtom spadl ten ručník, co kryl vchod! Takhle už jsem si dlouho nezavřískala :lol: :lol: :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

není nad to, občas si dobře "zavřískat"... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Nejlepší na tom byl ten okamžik těsně před tím, než jsme se rozvřískaly; uvolnil se ručník (to jsme jenom každá střelila pohledem směrem k padajícímu ručníku) - ručník dopadl na zem, vteřinu bylo ticho a vzápětí se vzduchem nesl jekot pěti holek :lol: :lol: :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

MCZ píše:alexa: v souvislosti s tím si pamatuji, jak mi jednou kamarád říkal, že psi občas na něco štěkají, zničeho nic, jako by na něco konkrétního, ale ty to nevidíš; nevím co si o tom mám myslet ;-) .
Jo, dělávají to. A většinou poznáš, jestli bafaj na zvíře, který oni cítí a ty nevidíš, jestli si vyměňujou názory či novinky s ostatními psy ze vsi, nebo jestli je to takovej ten štěkot "na druhou stranu" (ať už za tím fenoménem stojí cokoli).

V souvislosti s Alexovou historkou se mi ale spíš vybavujou zážitky spojené s vlnou spiritismu na prvním stupni základní školy...
Ztemnělé záchodky, pětice třeťaček sedících v kruhu na podlaze, atmosféra hustá, že by se krájet dala a pak...
...vejde matikářka.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Docela zajímavý, i když polovina z toho vypadá natolik zajímavě, že vážně pochybuju o pravosti a druhá polovina už tak strašidelně nevypadá..
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Jednou jsem ležel 3 dny v kómatu ve špitále :-( -asi to nejhorší co jsem zažil
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

michy: Ale z toho si nemůžeš zrovna moc pamatovat, ne :?:
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Nepamatuju, to mě právě taky docela děsí...
ale i ten pocit, že sem se už nikdy nemusel probudit...
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“