Volná diskuze - archív č. 1
Firkraag: Nehovorim o cirkvi, na tu ja uplne kaslem. Ide o to, ze je dieta mensou ci vacsou mierou ovplyvnene udalostami aj pudovych danosti tykajucich sa.
Pedofilia - mozno silny priklad, ale aj jemna forma pedofilie ma obrovsky dopad na sexualitu.
Alebo silne dominantny otec v rodine. Promiskuitna matka, prikladov by bolo vela.
To su priklady ktore velkou mierou ovplyvnuju sexualitu a potom je tu rad mensich vplyvov s daleko mensim dopadom, ani tieto vsak nie su nezanedbatelne.
EDIT: Napada ma este jeden priklad, tentokrat skutocny zo zivota.
Otec toho dievcata obcas chodil v domacnosti nahy, bez problemov pred svojou malou dcerou.
O rok mozno viac boli na navsteve u starych rodicov. Tam to uz starsie dievca svojmu dedovi povedalo, "nech mu ukaze vtaka". Citovane, to sa skutocne stalo.
Situacie v tej rodine bola vobec divna, ziadne pevne zaklady a k tomu zaluba v chodeni rodica nahy. Nasilie tam vsak pritomne nebolo.
Vsetky tieto faktory posobili na dieta asi dost destruktivne, kedze v sucasnosti je to narkomanka. Pricinami teda asi je - malo kontaktu z rodicmi, z toho vyplyvajuce ziadne emocne, moralne zaklady.
Ak sa k tomu prida nieco, co rusi detske iluzie a vobec prirodzeny vyvin, dietata, tak sa to s najvacsou pravdepodobnostou skonci zle.
Pedofilia - mozno silny priklad, ale aj jemna forma pedofilie ma obrovsky dopad na sexualitu.
Alebo silne dominantny otec v rodine. Promiskuitna matka, prikladov by bolo vela.
To su priklady ktore velkou mierou ovplyvnuju sexualitu a potom je tu rad mensich vplyvov s daleko mensim dopadom, ani tieto vsak nie su nezanedbatelne.
EDIT: Napada ma este jeden priklad, tentokrat skutocny zo zivota.
Otec toho dievcata obcas chodil v domacnosti nahy, bez problemov pred svojou malou dcerou.
O rok mozno viac boli na navsteve u starych rodicov. Tam to uz starsie dievca svojmu dedovi povedalo, "nech mu ukaze vtaka". Citovane, to sa skutocne stalo.
Situacie v tej rodine bola vobec divna, ziadne pevne zaklady a k tomu zaluba v chodeni rodica nahy. Nasilie tam vsak pritomne nebolo.
Vsetky tieto faktory posobili na dieta asi dost destruktivne, kedze v sucasnosti je to narkomanka. Pricinami teda asi je - malo kontaktu z rodicmi, z toho vyplyvajuce ziadne emocne, moralne zaklady.
Ak sa k tomu prida nieco, co rusi detske iluzie a vobec prirodzeny vyvin, dietata, tak sa to s najvacsou pravdepodobnostou skonci zle.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Nahota otce měla vliv na to, že z dcery je narkomanka?
Co se tohoto týče, věřím dr. Uzlovi, jenž tvrdí (no, asi nejen on), že pokud se rodiče před dítětem za nahotu nestydí, je mu to spíše ku prospěchu.
Btw: pedofilie, dominantní otec, promiskuitní matka apod. jsou přeci jen vlivy působící podstatně dlouhodoběji než jedna soulož.
Hm, zajímalo by mě, zda má dle tebe vliv také kojení/pití z láhve

Btw: pedofilie, dominantní otec, promiskuitní matka apod. jsou přeci jen vlivy působící podstatně dlouhodoběji než jedna soulož.
Hm, zajímalo by mě, zda má dle tebe vliv také kojení/pití z láhve

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Pisal som tam aj nieco o slabych rodinnych zakladoch, tak to nevytrhavaj z kontextu.
A ci ma vplyv kojenie z flase? Pre jedinca asi tazko. Ale pre cely druh mozno. Ak zrazu vsetky novorodeniata boli kojene z flase a pokracovalo by to takto dalsich stotisic rokov, tak by to teoreticky malo vplyv na vztah muzov k prsnikom.
Samozrejme, na divnu otazku, divna odpoved. 
Ale mozno by bola na mieste otazka, na ktoru mi yenn urcite sikovne a vtipne odpovie: "Preco zenske prsia sposobuju vzrusenie?"

A ci ma vplyv kojenie z flase? Pre jedinca asi tazko. Ale pre cely druh mozno. Ak zrazu vsetky novorodeniata boli kojene z flase a pokracovalo by to takto dalsich stotisic rokov, tak by to teoreticky malo vplyv na vztah muzov k prsnikom.

Ale mozno by bola na mieste otazka, na ktoru mi yenn urcite sikovne a vtipne odpovie: "Preco zenske prsia sposobuju vzrusenie?"
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: když už jsi u těch prsů - nedávno jsem četl článek o tom, že muže pohled na ženská prsa prý uklidňuje - připisováno to bylo samozřejmě vazbou na kojení atd... Možná na tom něco bude, ale ruku do ohně bych nedal za to, kdyby to z 50i % bylo hlavně tvoření si alibi na otázku: *zvýšený a káravý, ženský hlas* ''proč pořád čumíš po těch babách?!'' 

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Isteze na tom nieco bude. Na tom je postaveny cely svet a nazyva sa to reprodukcia. Jednoduche a dokonale.Frosty píše:Arthalion: když už jsi u těch prsů - nedávno jsem četl článek o tom, že muže pohled na ženská prsa prý uklidňuje - připisováno to bylo samozřejmě vazbou na kojení atd... Možná na tom něco bude

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, jak jsem tady četla o těch čápech...v rodném městě p. Freuda, kam chodil můj syn do školky, bohužel názory o čápech a vránách mezi dětmi kolovaly(a v něk.rodinách ještě kolují)...hádejte kdo jim to hezky vysvětlil? Se slovy: jste snad všichni blbí? děti nenosí čáp ani vrána ale narodí se v porodnici, poté co to chlap dělá se ženskou pořádně a bez ochrany...jim to za pomocí panenek na základě dokumentu o reprodukci zvířat i lidí vysvětlil v té době ani ne šestiletý můj syn...jo, mít chytré dítě...nejednou jste v zajímavé situaci...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti začínám uvažovat,jeszli nebudu mít chtít spíš blbé dětialexa píše:No, jak jsem tady četla o těch čápech...v rodném městě p. Freuda, kam chodil můj syn do školky, bohužel názory o čápech a vránách mezi dětmi kolovaly(a v něk.rodinách ještě kolují)...hádejte kdo jim to hezky vysvětlil? Se slovy: jste snad všichni blbí? děti nenosí čáp ani vrána ale narodí se v porodnici, poté co to chlap dělá se ženskou pořádně a bez ochrany...jim to za pomocí panenek na základě dokumentu o reprodukci zvířat i lidí vysvětlil v té době ani ne šestiletý můj syn...jo, mít chytré dítě...nejednou jste v zajímavé situaci...![]()

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: V zásadě celky nečlením na podkategorie
alexa: No největší problémy pak můžou být s rodiči ostatních dětí ze školky, kteří to nemusí ustát
Arthalion: No u jedné kamarádky chodí doma nazí všichni a žádné špatné vlivy to na ně nemá. Tj. těžko můžeš usuzovat z jednoho náhodného příkladu

alexa: No největší problémy pak můžou být s rodiči ostatních dětí ze školky, kteří to nemusí ustát

Arthalion: No u jedné kamarádky chodí doma nazí všichni a žádné špatné vlivy to na ně nemá. Tj. těžko můžeš usuzovat z jednoho náhodného příkladu

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: