Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Firkraag: Nehovorim o cirkvi, na tu ja uplne kaslem. Ide o to, ze je dieta mensou ci vacsou mierou ovplyvnene udalostami aj pudovych danosti tykajucich sa.
Pedofilia - mozno silny priklad, ale aj jemna forma pedofilie ma obrovsky dopad na sexualitu.
Alebo silne dominantny otec v rodine. Promiskuitna matka, prikladov by bolo vela.
To su priklady ktore velkou mierou ovplyvnuju sexualitu a potom je tu rad mensich vplyvov s daleko mensim dopadom, ani tieto vsak nie su nezanedbatelne.

EDIT: Napada ma este jeden priklad, tentokrat skutocny zo zivota.
Otec toho dievcata obcas chodil v domacnosti nahy, bez problemov pred svojou malou dcerou.
O rok mozno viac boli na navsteve u starych rodicov. Tam to uz starsie dievca svojmu dedovi povedalo, "nech mu ukaze vtaka". Citovane, to sa skutocne stalo.
Situacie v tej rodine bola vobec divna, ziadne pevne zaklady a k tomu zaluba v chodeni rodica nahy. Nasilie tam vsak pritomne nebolo.
Vsetky tieto faktory posobili na dieta asi dost destruktivne, kedze v sucasnosti je to narkomanka. Pricinami teda asi je - malo kontaktu z rodicmi, z toho vyplyvajuce ziadne emocne, moralne zaklady.
Ak sa k tomu prida nieco, co rusi detske iluzie a vobec prirodzeny vyvin, dietata, tak sa to s najvacsou pravdepodobnostou skonci zle.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Arthalion: Nahota otce měla vliv na to, že z dcery je narkomanka? :shock: :lol: Co se tohoto týče, věřím dr. Uzlovi, jenž tvrdí (no, asi nejen on), že pokud se rodiče před dítětem za nahotu nestydí, je mu to spíše ku prospěchu.

Btw: pedofilie, dominantní otec, promiskuitní matka apod. jsou přeci jen vlivy působící podstatně dlouhodoběji než jedna soulož.

Hm, zajímalo by mě, zda má dle tebe vliv také kojení/pití z láhve 8-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Pisal som tam aj nieco o slabych rodinnych zakladoch, tak to nevytrhavaj z kontextu. :roll:
A ci ma vplyv kojenie z flase? Pre jedinca asi tazko. Ale pre cely druh mozno. Ak zrazu vsetky novorodeniata boli kojene z flase a pokracovalo by to takto dalsich stotisic rokov, tak by to teoreticky malo vplyv na vztah muzov k prsnikom. :lol: Samozrejme, na divnu otazku, divna odpoved. :lol:
Ale mozno by bola na mieste otazka, na ktoru mi yenn urcite sikovne a vtipne odpovie: "Preco zenske prsia sposobuju vzrusenie?"
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Arthalion: když už jsi u těch prsů - nedávno jsem četl článek o tom, že muže pohled na ženská prsa prý uklidňuje - připisováno to bylo samozřejmě vazbou na kojení atd... Možná na tom něco bude, ale ruku do ohně bych nedal za to, kdyby to z 50i % bylo hlavně tvoření si alibi na otázku: *zvýšený a káravý, ženský hlas* ''proč pořád čumíš po těch babách?!'' :-D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Frosty píše:Arthalion: když už jsi u těch prsů - nedávno jsem četl článek o tom, že muže pohled na ženská prsa prý uklidňuje - připisováno to bylo samozřejmě vazbou na kojení atd... Možná na tom něco bude
Isteze na tom nieco bude. Na tom je postaveny cely svet a nazyva sa to reprodukcia. Jednoduche a dokonale. :-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

No, jak jsem tady četla o těch čápech...v rodném městě p. Freuda, kam chodil můj syn do školky, bohužel názory o čápech a vránách mezi dětmi kolovaly(a v něk.rodinách ještě kolují)...hádejte kdo jim to hezky vysvětlil? Se slovy: jste snad všichni blbí? děti nenosí čáp ani vrána ale narodí se v porodnici, poté co to chlap dělá se ženskou pořádně a bez ochrany...jim to za pomocí panenek na základě dokumentu o reprodukci zvířat i lidí vysvětlil v té době ani ne šestiletý můj syn...jo, mít chytré dítě...nejednou jste v zajímavé situaci... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

To je panečku diskuze ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

alexa píše:No, jak jsem tady četla o těch čápech...v rodném městě p. Freuda, kam chodil můj syn do školky, bohužel názory o čápech a vránách mezi dětmi kolovaly(a v něk.rodinách ještě kolují)...hádejte kdo jim to hezky vysvětlil? Se slovy: jste snad všichni blbí? děti nenosí čáp ani vrána ale narodí se v porodnici, poté co to chlap dělá se ženskou pořádně a bez ochrany...jim to za pomocí panenek na základě dokumentu o reprodukci zvířat i lidí vysvětlil v té době ani ne šestiletý můj syn...jo, mít chytré dítě...nejednou jste v zajímavé situaci... ;-) 8-)
Tak ti začínám uvažovat,jeszli nebudu mít chtít spíš blbé děti :lol: nebo jenom trochu hloupější ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

to si někdy říkám taky...jenže - jak řekl jeden nejmenovaný psycholog...a po kom myslíte, že ty děti jsou?.... :lol: :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Frosty píše:Arthalion: když už jsi u těch prsů..
Tak udelame pruzkum ne? ;-) Me mama kojila a k prsum mam velice kladny vztah. Jak bylo to deleni? Hornaci a dolnaci? Tak ja jsem to prvni! 8-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Firkraag: V zásadě celky nečlením na podkategorie 8-)

alexa: No největší problémy pak můžou být s rodiči ostatních dětí ze školky, kteří to nemusí ustát :lol:

Arthalion: No u jedné kamarádky chodí doma nazí všichni a žádné špatné vlivy to na ně nemá. Tj. těžko můžeš usuzovat z jednoho náhodného příkladu :roll:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

7c: Kolkokrat to este budem musiet napisat?? lol :lol:
Arthalion píše: Pisal som tam aj nieco o slabych rodinnych zakladoch...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

"aj nieco" je spíš poleva na dortu 8-) Ale budiž :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

sevencreature píše:poleva na dortu 8-)
Prosim Ta prestan tahat jedlo do pohlavneho zivota. :roll: :lol: ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Arthalion: Můj favorit je lesní med :-P
Ale to sem vlastně nepatří...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“