KOFi píše:Omdlel jsem jedinkrát a to, když mi napichávali infuzi (divné - tyhle věci jinak snáším v poho a ještě se na to dívám ) - prostě jsem cítil, jak mi z místa toho vpichu najednou stoupá tlak do hlavy, zatmělo se mi před očima...a po měneznámé době jsem se díky sestřičce probral..
Chvíli jsem myslel že mluvíš o narkoze, to jsem měl podobně :) šel jsem na operaci pupeční kýly (banalita) ale byl jsem tak nervní že si ani nepamatuju jak mi napíchávali tu transfůzi... Pak mi anesteziolog řek ať se neleknu, že se mi zatmí, tak jsem pozoroval ten pramínek a pak jsem upadl Ale zdá se mi že tak rychlý to snad ani bejt nemohlo, že by snad nějakej placebo efekt? Fakt netušim, probudil sem se na pokoji (mám takovej malej záblesk jak jsem jel na ten pokoj) a bolelo mě břicho :)
eh,každý den děkuji prozřetelnosti,že jsem nemusel nikdy na žádnou operaci nebo narkošku nebo infuzi nebo co to je...jáse mám totiž strašně rád,a nedokážu si absolutně představit, že nějakej šmírák s MuDr. diplomem se bude ve mně hrabat...eé...slivovica je všelék...ovšem newim jak na kýlu
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!
vypité_oko píše:eh,každý den děkuji prozřetelnosti,že jsem nemusel nikdy na žádnou operaci nebo narkošku nebo infuzi nebo co to je...jáse mám totiž strašně rád,a nedokážu si absolutně představit, že nějakej šmírák s MuDr. diplomem se bude ve mně hrabat...eé...slivovica je všelék...ovšem newim jak na kýlu
Předveď mi jak slivovicí léčíš uši:)
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
vypité_oko: Pche, narkóza - podobné stavy jako krokodile jsem zažil i bez kýly - stačí láhev Jamesona (jo a slivovice vlastně taky). I ten doktor tam vlastně byl (i když mimo službu )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
uplně normálně...Ty holt nemáš prapra předky na valašských vesnicích,to se totiž nacpe vata nebo kapesník nacucaný slívou do ucha a je hej...
Vážně,nesměj se.Tohle jsem viděl na vlastní oči a taky jsem tomu nemohl uvěřit...nakonec se dědův súsed nechal překecat k návštěvě na ušním...jinak by asi do teď zalíval uši kvalitním kalvadosem nebo halózkovou
Já to užívám vnitřně,anžto přečtu příbalový leták...
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!
Neferit: no, dycky mas jistotu ze jednou umres a ikdyz trpis, a vis, ze uz to nebude dlouho trvat, tak muzes zit z nadeje na ten okamzik, pokud se ti teda chce zemrit. a otazka utrpeni pred smrti je podle me docela pasé, jelikoz stejne jako dopisu tenhle prispevek, stejne jednou prijde smrt. at uz ted nebo za sedesat let. dulezita je pritomnost, a budoucnost se dycky zmeni v pritomnost, tedy i v budoucnosti je kus pritomnosti.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...