SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

KOFi píše:Omdlel jsem jedinkrát a to, když mi napichávali infuzi (divné - tyhle věci jinak snáším v poho a ještě se na to dívám :think: ) - prostě jsem cítil, jak mi z místa toho vpichu najednou stoupá tlak do hlavy, zatmělo se mi před očima...a po měneznámé době jsem se díky sestřičce probral..
Chvíli jsem myslel že mluvíš o narkoze, to jsem měl podobně :) šel jsem na operaci pupeční kýly (banalita) ale byl jsem tak nervní že si ani nepamatuju jak mi napíchávali tu transfůzi... Pak mi anesteziolog řek ať se neleknu, že se mi zatmí, tak jsem pozoroval ten pramínek a pak jsem upadl :twisted: Ale zdá se mi že tak rychlý to snad ani bejt nemohlo, že by snad nějakej placebo efekt? Fakt netušim, probudil sem se na pokoji (mám takovej malej záblesk jak jsem jel na ten pokoj) a bolelo mě břicho :)
vypité_oko
Sigilan

Příspěvek od vypité_oko »

eh,každý den děkuji prozřetelnosti,že jsem nemusel nikdy na žádnou operaci nebo narkošku nebo infuzi nebo co to je...jáse mám totiž strašně rád,a nedokážu si absolutně představit, že nějakej šmírák s MuDr. diplomem se bude ve mně hrabat...eé...slivovica je všelék...ovšem newim jak na kýlu :-)
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Obrázek
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

vypité_oko píše:eh,každý den děkuji prozřetelnosti,že jsem nemusel nikdy na žádnou operaci nebo narkošku nebo infuzi nebo co to je...jáse mám totiž strašně rád,a nedokážu si absolutně představit, že nějakej šmírák s MuDr. diplomem se bude ve mně hrabat...eé...slivovica je všelék...ovšem newim jak na kýlu :-)
Předveď mi jak slivovicí léčíš uši:)
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Anreil: Některé věci radši nechtěl vědět :wink:

vypité_oko: Pche, narkóza - podobné stavy jako krokodile jsem zažil i bez kýly - stačí láhev Jamesona :lol: (jo a slivovice vlastně taky). I ten doktor tam vlastně byl (i když mimo službu :lol:)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
vypité_oko
Sigilan

Anreil píše: Předveď mi jak slivovicí léčíš uši:)
uplně normálně...Ty holt nemáš prapra předky na valašských vesnicích,to se totiž nacpe vata nebo kapesník nacucaný slívou do ucha a je hej...
Vážně,nesměj se.Tohle jsem viděl na vlastní oči a taky jsem tomu nemohl uvěřit...nakonec se dědův súsed nechal překecat k návštěvě na ušním...jinak by asi do teď zalíval uši kvalitním kalvadosem nebo halózkovou :lol:
Já to užívám vnitřně,anžto přečtu příbalový leták... :twisted:
Dattebayo!!!

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Anreil: No na uši je v jistých kruzích dost používaný česnek (bleh) nebo bezový květ (zajímavé, ale údajně to dost funguje :-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
vypité_oko
Sigilan

nebo stopadesátka hřebík,pevná ruka ,gumová palička a poďme, když vyleze hřeb na druhé straně, máš uši v cajku,né :?: :twisted: :lol:
Dattebayo!!!

Obrázek
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

vypité_oko píše:nebo stopadesátka hřebík,pevná ruka ,gumová palička a poďme, když vyleze hřeb na druhé straně, máš uši v cajku,né :?: :twisted: :lol:
Ehm, asi snad radši zůstanu u tradiční medicíny, když vás poslouchám :lol:
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

vypité_oko píše:nebo stopadesátka hřebík,pevná ruka ,gumová palička a poďme, když vyleze hřeb na druhé straně, máš uši v cajku,né :?: :twisted: :lol:
Začínám mít pocit, že na tohle zachvilku přijdou i lékaři.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

bojíte se smrti?

já abych pravdu rekl ani ne. jen bych si pral aby prisla za dlouho.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Není třeba se bát smrti, ale toho, co jí bude přecházet
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Neferit: no, dycky mas jistotu ze jednou umres a ikdyz trpis, a vis, ze uz to nebude dlouho trvat, tak muzes zit z nadeje na ten okamzik, pokud se ti teda chce zemrit. a otazka utrpeni pred smrti je podle me docela pasé, jelikoz stejne jako dopisu tenhle prispevek, stejne jednou prijde smrt. at uz ted nebo za sedesat let. dulezita je pritomnost, a budoucnost se dycky zmeni v pritomnost, tedy i v budoucnosti je kus pritomnosti.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Killdozer píše:bojíte se smrti?
Takové malé deja vu 8-) (aneb tohle se řešilo už od první strany topicu)

Killdozer: :lol: zatím mysím ne 8-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 22.2.2006 17:08, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Frosty píše:
Killdozer píše:bojíte se smrti?
Takové malé deja vu 8-) (aneb tohle se řešilo už od první strany topicu)
a ja sem myslel, zes to uz nekdy zazil:)

Draci doupe ponetu
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“