Deus-Ex

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

já vyzkoušel všechny:

pistole: používal jsem jen kuši a za celou hru zabil asi tři lidi, ostatní pistole jsem nepoužíval nikdy (snad jen na dálkové odpalování min apod., ale na to nepotřebuješ skilly)

pušky: univerzální a podle mě nejlepší možnost, nemáš problém ani s vojáky(sniperka, samopal), ani s roboty(granátomet, průbojné naboje do brokny),
navíc tyhle zbraně jsou docela malé takže je můžeš mít v inventáři klidně všechny a náboje se válí na každém rohu

těžké: brutální síla, brutální velikost, brutální váha a občas i brutální nedostatek nábojů
prostě když máš náboje tak se ti nemůže postavit vůbec nic (zvlášť s dobrými implantáty), ale jsi hodně pomalý a v inventáři můžeš mít maximálně dvě (doporučuji plamenomet/plazma + GEPgun)
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

AlieN:do plazmovky je dost malo municie...okrem toho ak s nou zle zaobchadzas (stojis blizko pri protivnikovy a pod),tak spalis s nou sam seba.
Plamenomet ma sice dobry ucinok,ale je to iba na par metrov...pri stredne velkej miestnosti uz plamen nedociahne na druhu stranu.
Najlepsi z tazkych zbrani je GEP gun.Ma dva druhy municie...exploz. rakety (idealne proti tazkym robotom a vobec proti akejkolvek technike) a ,,fosforove,, rakety- white fosfor (ak su nepriatelia na kope tak su okamzite mrtvy..ale zase si treba dat pozor aby sa ten fosfor nenalepil aj na seba sameho)... a rakety maju vyborny dostrel(dolet).Tusim su aj navadzane..ale nie som si isty.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Rakety jsou naváděné, ale musíš udržet zaměřovač pět vteřin (nebo tak nějak) na cíli.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

AlieN píše:prostě když máš náboje tak se ti nemůže postavit vůbec nic (zvlášť s dobrými implantáty), ale jsi hodně pomalý a v inventáři můžeš mít maximálně dvě (doporučuji plamenomet/plazma + GEPgun)
S tou pomalou rychlostí to platí ale jen na nízkých dovednostech. Na vyšších nejen že rychleji nabíjíš, ale taky s GEPkou běháš naprosto stejně jako s pistolí - to je potom rachot :twisted:

2 7c: pokud by jsi ve specializaci na pistoli pokračoval, tak tiež nebudeš mít problémy. Jen tomu musíš přizpůsobit herní styl. Pokud budeš mít pistoli pořádně vylepšenou (ať už obyč, nebo s tlumičem), tak budeš stejně smrtící, jako třebas s puškou, či sniperkou. Na vyšších dovednostech se ti zaměřovací kříž prakticky nepohne z místa ani při běhu => headshoot rulezzz :twisted:

Jinak pokud budeš vhodně volit implantáty, tak to můžeš proběhnout třebas i se zbraněmi na blízko 8-)

Já osobně asi nejčastěji volil kombinaci sniper + pistole. Do jiných zbraní jsem snad body neinvestoval (krom pokusných jetí :twisted:). Krom lehkého zvýšení těžkých (na rychlejší deaktivaci granátů a nabíjení GEPky 8-))
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Frosty píše:S tou pomalou rychlostí to platí ale jen na nízkých dovednostech. Na vyšších nejen že rychleji nabíjíš, ale taky s GEPkou běháš naprosto stejně jako s pistolí - to je potom rachot :twisted:
to jo, ale ono taky chvíli trvá než si to na tu maximální úroveň vytáhneš
Frosty píše:Jinak pokud budeš vhodně volit implantáty, tak to můžeš proběhnout třebas i se zbraněmi na blízko 8-)
jj, některé implantáty jsou ultimátní, při hře za thiefa sem se jednou musel dostat přes náměstí plné vojáků a robotů a nechtělo se mi složitě se plížit kolem,
a tak jsem zapnul implantáty a proběhl to středem :twisted:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

AlieN píše:to jo, ale ono taky chvíli trvá než si to na tu maximální úroveň vytáhneš
Šak ze začátku tu GEPku stejně moc nepotřebuješ ;-) Ale jak jsem psal - mí oblíbenci jsou jinčího kalibru. S GEPkou jako 'hlavní' zbraní jsem to zkoušel proběhnout jen jednou. Spíše to chodím jako ve Splinteru. (i když sem tam udělat pořádnej bordel mi taky nejni cizí :mrgreen:)
AlieN píše:jj, některé implantáty jsou ultimátní, při hře za thiefa sem se jednou musel dostat přes náměstí plné vojáků a robotů a nechtělo se mi složitě se plížit kolem,
a tak jsem zapnul implantáty a proběhl to středem :twisted:
no LOL - thief jak vyšitej :lol: (že by Francie? :-D)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmmm, je lepší normální pistole nebo ta tichá? :think: Zdá se mi, že ta normální je děsně nepřesná, ale zase má větší dmg... Zajímalo by mě, jak je to na vyšších levelech...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ta normal je podle me lepsi... ale stejne jsem chodil s tichou, protoze... je ticha... :lol: .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

necrotising: To... nezní moc přesvědčivě... :wink:
Hluk mi nějak nevadí - a kupodivu se zdá, že ani nepřátelům moc ne :lol:

Ty přestřelky jsou tam vážně k smíchu - vedle sebe stojí teroristé a unatco, střílí po sobě z metru z pistolí a samopalů a nikdo nikoho nemůže třefit :lol:

A nanotechnologiemi vylepšený agent má problémy trefit nepřítele pistolí na 10 metrů :lol: :lol: Co je moc, to je moc 8-)

Celkem zábava, ale jestli Deus Ex něco postrádá, tak je to realističnost :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Proste... ta normal je silnejsi > je lepsi...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

necrotising: No ptám se hlavně proto, abych věděl, do které cpát moduly.

Ta tichá je ale zase rychlejší, má větší zásobník a rychleji se nabíjí, ne? Hmmm... Nj, tak normální, ok 8-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

tady už mi paměť moc neslouží, ale nedá se náhodou do normální pistole naistalovat tlumič :?:
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

AlieN:na pistol sa neda nainstalovat tlmic.Ale je tam aj verzia s tlmicom,ale ma trosku slabsi ucinok oproti klasickej pistoly.
Myron
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

já si právě pamatuju že je tam vylepšení zbraně - Silencer, ale nebyl jsem si jistý jestli jde narvat do pistole, nebo jen do pušek
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Mam pocit ze silencer isiel nainstalovat iba na sniper rifle a assault rifle.
Myron
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“