Deus-Ex
Moderátor: sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
já vyzkoušel všechny:
pistole: používal jsem jen kuši a za celou hru zabil asi tři lidi, ostatní pistole jsem nepoužíval nikdy (snad jen na dálkové odpalování min apod., ale na to nepotřebuješ skilly)
pušky: univerzální a podle mě nejlepší možnost, nemáš problém ani s vojáky(sniperka, samopal), ani s roboty(granátomet, průbojné naboje do brokny),
navíc tyhle zbraně jsou docela malé takže je můžeš mít v inventáři klidně všechny a náboje se válí na každém rohu
těžké: brutální síla, brutální velikost, brutální váha a občas i brutální nedostatek nábojů
prostě když máš náboje tak se ti nemůže postavit vůbec nic (zvlášť s dobrými implantáty), ale jsi hodně pomalý a v inventáři můžeš mít maximálně dvě (doporučuji plamenomet/plazma + GEPgun)
pistole: používal jsem jen kuši a za celou hru zabil asi tři lidi, ostatní pistole jsem nepoužíval nikdy (snad jen na dálkové odpalování min apod., ale na to nepotřebuješ skilly)
pušky: univerzální a podle mě nejlepší možnost, nemáš problém ani s vojáky(sniperka, samopal), ani s roboty(granátomet, průbojné naboje do brokny),
navíc tyhle zbraně jsou docela malé takže je můžeš mít v inventáři klidně všechny a náboje se válí na každém rohu
těžké: brutální síla, brutální velikost, brutální váha a občas i brutální nedostatek nábojů
prostě když máš náboje tak se ti nemůže postavit vůbec nic (zvlášť s dobrými implantáty), ale jsi hodně pomalý a v inventáři můžeš mít maximálně dvě (doporučuji plamenomet/plazma + GEPgun)
AlieN:do plazmovky je dost malo municie...okrem toho ak s nou zle zaobchadzas (stojis blizko pri protivnikovy a pod),tak spalis s nou sam seba.
Plamenomet ma sice dobry ucinok,ale je to iba na par metrov...pri stredne velkej miestnosti uz plamen nedociahne na druhu stranu.
Najlepsi z tazkych zbrani je GEP gun.Ma dva druhy municie...exploz. rakety (idealne proti tazkym robotom a vobec proti akejkolvek technike) a ,,fosforove,, rakety- white fosfor (ak su nepriatelia na kope tak su okamzite mrtvy..ale zase si treba dat pozor aby sa ten fosfor nenalepil aj na seba sameho)... a rakety maju vyborny dostrel(dolet).Tusim su aj navadzane..ale nie som si isty.
Plamenomet ma sice dobry ucinok,ale je to iba na par metrov...pri stredne velkej miestnosti uz plamen nedociahne na druhu stranu.
Najlepsi z tazkych zbrani je GEP gun.Ma dva druhy municie...exploz. rakety (idealne proti tazkym robotom a vobec proti akejkolvek technike) a ,,fosforove,, rakety- white fosfor (ak su nepriatelia na kope tak su okamzite mrtvy..ale zase si treba dat pozor aby sa ten fosfor nenalepil aj na seba sameho)... a rakety maju vyborny dostrel(dolet).Tusim su aj navadzane..ale nie som si isty.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S tou pomalou rychlostí to platí ale jen na nízkých dovednostech. Na vyšších nejen že rychleji nabíjíš, ale taky s GEPkou běháš naprosto stejně jako s pistolí - to je potom rachotAlieN píše:prostě když máš náboje tak se ti nemůže postavit vůbec nic (zvlášť s dobrými implantáty), ale jsi hodně pomalý a v inventáři můžeš mít maximálně dvě (doporučuji plamenomet/plazma + GEPgun)

2 7c: pokud by jsi ve specializaci na pistoli pokračoval, tak tiež nebudeš mít problémy. Jen tomu musíš přizpůsobit herní styl. Pokud budeš mít pistoli pořádně vylepšenou (ať už obyč, nebo s tlumičem), tak budeš stejně smrtící, jako třebas s puškou, či sniperkou. Na vyšších dovednostech se ti zaměřovací kříž prakticky nepohne z místa ani při běhu => headshoot rulezzz

Jinak pokud budeš vhodně volit implantáty, tak to můžeš proběhnout třebas i se zbraněmi na blízko

Já osobně asi nejčastěji volil kombinaci sniper + pistole. Do jiných zbraní jsem snad body neinvestoval (krom pokusných jetí

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to jo, ale ono taky chvíli trvá než si to na tu maximální úroveň vytáhnešFrosty píše:S tou pomalou rychlostí to platí ale jen na nízkých dovednostech. Na vyšších nejen že rychleji nabíjíš, ale taky s GEPkou běháš naprosto stejně jako s pistolí - to je potom rachot![]()
jj, některé implantáty jsou ultimátní, při hře za thiefa sem se jednou musel dostat přes náměstí plné vojáků a robotů a nechtělo se mi složitě se plížit kolem,Frosty píše:Jinak pokud budeš vhodně volit implantáty, tak to můžeš proběhnout třebas i se zbraněmi na blízko
a tak jsem zapnul implantáty a proběhl to středem

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Šak ze začátku tu GEPku stejně moc nepotřebuješAlieN píše:to jo, ale ono taky chvíli trvá než si to na tu maximální úroveň vytáhneš

no LOL - thief jak vyšitejAlieN píše:jj, některé implantáty jsou ultimátní, při hře za thiefa sem se jednou musel dostat přes náměstí plné vojáků a robotů a nechtělo se mi složitě se plížit kolem,
a tak jsem zapnul implantáty a proběhl to středem

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising: To... nezní moc přesvědčivě... 
Hluk mi nějak nevadí - a kupodivu se zdá, že ani nepřátelům moc ne
Ty přestřelky jsou tam vážně k smíchu - vedle sebe stojí teroristé a unatco, střílí po sobě z metru z pistolí a samopalů a nikdo nikoho nemůže třefit
A nanotechnologiemi vylepšený agent má problémy trefit nepřítele pistolí na 10 metrů
Co je moc, to je moc
Celkem zábava, ale jestli Deus Ex něco postrádá, tak je to realističnost

Hluk mi nějak nevadí - a kupodivu se zdá, že ani nepřátelům moc ne

Ty přestřelky jsou tam vážně k smíchu - vedle sebe stojí teroristé a unatco, střílí po sobě z metru z pistolí a samopalů a nikdo nikoho nemůže třefit

A nanotechnologiemi vylepšený agent má problémy trefit nepřítele pistolí na 10 metrů

Celkem zábava, ale jestli Deus Ex něco postrádá, tak je to realističnost

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: