Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

KOFi píše:Neferit: Kašli na to - ve Švýcarsku jsou stejně jenom banky, hodinky a čokolády.. :-) ;-)
... :roll: 8-) a švýcarské hodinky a čokoládu můžeš koupi i tady...a banky...no, pokud v nich nemáš miliony...tak jsou všude stejný...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

alexa píše:...a banky...no, pokud v nich nemáš miliony...tak jsou všude stejný...
:naughty: Tady náhodou máme úplně speciální banky.... Oproti jiným ve světě má totiž většina našich takovej hrozně dlóóóóhej únikovej tunel :lol:

Tímto si stěžuji na bankovnictví v ČR, jelikož se bojím i to málo co mám někam dát :-D
Naposledy upravil(a) Frosty dne 2.3.2006 13:19, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

alexa píše:ak to? 8-)
Protože se to musí platit ;-) a když na to placení opomeneš, či se na to vykašleš, tak musíš navíc platit ještě penále :-?

EDIT: A taky zase probíhají opravy :evil: :evil: :evil: :evil: a budou prý probíhat ještě velice dlouho :evil: :evil: :evil: normálně odstranili balkon, tak nemám kde kouřit :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

No ale v Svycarsku je este utopia, cistota, neutralita a Alpy.... Jedina nevyhoda je idiotsky jazyk, ale je to len skvrna na uzasnej dokonalosti Svycarska.... Nef, mozem to zobrat za teba? :-P
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Elessar píše:No ale v Svycarsku je este utopia, cistota, neutralita a Alpy.... Jedina nevyhoda je idiotsky jazyk, ale je to len skvrna na uzasnej dokonalosti Svycarska.... Nef, mozem to zobrat za teba? :-P
Zkus se zeptat naší němčinářky :lol: :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty píše:Tímto si stěžuji na bankovnictví v ČR, jelikož se bojím i to málo co mám někam dát :-D
V České spořitelně by se to ztratit nemělo - ale taky se to tam zase moc nerozmnoží.. :-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, pokud máte někdo přebytečné zásoby Zyklonu B, měla bych o ně zájem...psychopati by neměli volně pobíhat..a hlavně by neměli otravovat život ostatním :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ach jo. ta zatrolená prezentace se mi v práci na pc seká...obraz ne, jen muzika :-? kruci, kruci, kruci...neví někdo, čím by to mohlo být? doma to šlapalo jak hodinky.... :cry: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

alexa: Asi máte v práci nějakou starou plečku :wink: :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuju si na náš tělocvik. Po jeho dvou návštěvách mám rozbitá kolena, naražené kyčle, bolí mě záda, lýtkový sval a včera jsem si ještě podvrtl kotník (ten už mě naštěstí bolet přestává) :-?
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Takhle nějak vypadam po tréninku :lol:
Já si na nic nestěžuju,s tělocvikářem si tykam, takže v poho,...snad jen naše fyzikářka, to je baba, tipuju přes 65 let, nechce a nechce umřít(nebo aspoň do důchodu) prudí nás už 6 let, známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-. :evil:
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

michy píše:...snad jen naše fyzikářka....známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-. :evil:
Takhle nás celé roky hodnotil náš fyzikář, ale nemůžu říct, že by nás nic nenaučil, a aspoň si člověk zvykne, že musí být pečlivý.... Bez správného výsledku to opravdu ve fyzice/matematice nemá cenu.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

michy píše:Takhle nějak vypadam po tréninku :lol:
Já si na nic nestěžuju,s tělocvikářem si tykam, takže v poho,...snad jen naše fyzikářka, to je baba, tipuju přes 65 let, nechce a nechce umřít(nebo aspoň do důchodu) prudí nás už 6 let, známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-. :evil:
já si v teláku taky dycky neco udelam.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Ave píše:Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý :twisted:
velice mi pripominas jednu spoluzacku... i tvuj avatar je ji docela podobnej.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Zamčeno

Zpět na „Archivy“