...KOFi píše:Neferit: Kašli na to - ve Švýcarsku jsou stejně jenom banky, hodinky a čokolády..![]()

...KOFi píše:Neferit: Kašli na to - ve Švýcarsku jsou stejně jenom banky, hodinky a čokolády..![]()
alexa píše:...a banky...no, pokud v nich nemáš miliony...tak jsou všude stejný...
Protože se to musí platitalexa píše:ak to?
Zkus se zeptat naší němčinářkyElessar píše:No ale v Svycarsku je este utopia, cistota, neutralita a Alpy.... Jedina nevyhoda je idiotsky jazyk, ale je to len skvrna na uzasnej dokonalosti Svycarska.... Nef, mozem to zobrat za teba?
Takhle nás celé roky hodnotil náš fyzikář, ale nemůžu říct, že by nás nic nenaučil, a aspoň si člověk zvykne, že musí být pečlivý.... Bez správného výsledku to opravdu ve fyzice/matematice nemá cenu.michy píše:...snad jen naše fyzikářka....známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-.
já si v teláku taky dycky neco udelam.michy píše:Takhle nějak vypadam po tréninku![]()
Já si na nic nestěžuju,s tělocvikářem si tykam, takže v poho,...snad jen naše fyzikářka, to je baba, tipuju přes 65 let, nechce a nechce umřít(nebo aspoň do důchodu) prudí nás už 6 let, známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-.
velice mi pripominas jednu spoluzacku... i tvuj avatar je ji docela podobnej.Ave píše:Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý