Ach jaj. Dnes som sa opäť dozvedel čosi viac o mojej mimoriadnej obľúbenosti. Podľa jednej spolužiačky som "dementný a trápny", hoci absolútne netuším, čím som si toto milé označenie vyslúžil. Vždy som bol voči nej slušný. Niektorým ľuďom sa človek skrátka nezavďačí.
Arronax píše:Ach jaj. Dnes som sa opäť dozvedel čosi viac o mojej mimoriadnej obľúbenosti. Podľa jednej spolužiačky som "dementný a trápny", hoci absolútne netuším, čím som si toto milé označenie vyslúžil. Vždy som bol voči nej slušný. Niektorým ľuďom sa človek skrátka nezavďačí.
"Na světě není člověk ten,aby se zalíbil lidem všem."
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...
Arronax píše:Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...
možná jíš málo mrkve
ale vážně - lidi jsou divní a nemůžeš být oblíbený u všech, vždycky se najde někdo komu se na tobě něco nebude líbit
Arronax: Ja sm na tom podobne, ale príčinou som si ja sám. A dokonca sčasti úmyselne. Proste ma baví provokovať ľudí, ktorých nemám príliš v láske... aj keď to vám príde možno ako dosť divná zábava... divné je, že niektorí ma majú radi aj keď ich občas provokujem ( tým nemyslím rodinu apd... )...
Arronax píše:Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...
Tak vidíš že na sobě nemáš nic divnýho .O mě ve škole půlka třídy tvrdí že jsem divná.A co si z toho dělám?Nic.Si řekni že ty holky jsou nevyzrálé a hned ti bude líp....
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ako poznamenala Ave, je nemožné, aby niekoho mali všetci radi... netreba si z toho robiť ťažkú hlavu (čo si ani nerobím, hoci ma to teda dosť zarazilo).