Killdozer píše:velice mi pripominas jednu spoluzacku... i tvuj avatar je ji docela podobnej.Ave píše:Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
podle toho jak vypadá tvůj avatar (resp. podle jeho barvy) bych řekl že je už pár dní mrtváAve píše:Killdozer píše:velice mi pripominas jednu spoluzacku... i tvuj avatar je ji docela podobnej.Ave píše:Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý![]()
![]()
A copak je s tvojí spolužačkou
Je nemocná?
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ach jaj. Dnes som sa opäť dozvedel čosi viac o mojej mimoriadnej obľúbenosti. Podľa jednej spolužiačky som "dementný a trápny", hoci absolútne netuším, čím som si toto milé označenie vyslúžil. Vždy som bol voči nej slušný. Niektorým ľuďom sa človek skrátka nezavďačí.

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
"Na světě není člověk ten,aby se zalíbil lidem všem."Arronax píše:Ach jaj. Dnes som sa opäť dozvedel čosi viac o mojej mimoriadnej obľúbenosti. Podľa jednej spolužiačky som "dementný a trápny", hoci absolútne netuším, čím som si toto milé označenie vyslúžil. Vždy som bol voči nej slušný. Niektorým ľuďom sa človek skrátka nezavďačí.![]()
![]()
Plá plamen věrné lásky,
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
možná jíš málo mrkveArronax píše:Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...![]()
![]()
ale vážně - lidi jsou divní a nemůžeš být oblíbený u všech, vždycky se najde někdo komu se na tobě něco nebude líbit
Tak vidíš že na sobě nemáš nic divnýhoArronax píše:Ave: Njn... ale keď si domyslím, že jedna spolužiačka ma doslova neznáša, ďalšia sa so mnou nebaví, iná sa ma dokonca bojí... a ja fakt netuším prečo. Každé ráno sa pozerám do zrkadla a doteraz som nepostrehol, že by mi cez noc narástla tretia ruka alebo nejaké rohy...![]()
![]()
Plá plamen věrné lásky,