Voľná diskusia

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Jo poskvrnění strážcové jsou hustý. Ty jejich vrhací sekery jsou nepříjemný.
Platí na ně chlad, kyselina a drcení. A pozor, oheň je regeneruje.
Takže když si je nečím podržíš a prdneš na ně kyselinový mrak půl práce je hotový.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty píše:2 MCZ - a na jakou obtížnost jsi to hrál..?
Na střední ;-) .
yenn píše:
MCZ píše:Ajantis: Co to povídáš? Vždyť já s tou partou (Ran, Pal, Th, Dru, Mage, Kle) přešel bez větších obtíží všechny předchozí lokace (dokonce i toho démona zrhuba v půli, jméno teď nevím, jsem dal tak na 5. pokus), ale ty ohnivé salamandry a spol. jsem prostě nedal, partou to asi nebude...
80% odolnost proti ohni na oba válečníky a salamandři jsou nahraní 8-)
Ok, moc dík za tip, jestli se ještě dožiju toho, že bych iwd znovu nainstaloval, zkusím to, však savy ještě mám.
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Ja som nejako v IWD nemal vobec problémy. Myslím jednotku, dvojku osm nehral. Partu som mal : človek - paladi, trpaslík - bojovník/klerik, polelf - bojovník/druid, elf - hraničiar, človek - bard, gnóm - zlodej/iluzionista. Vetšinu práce my urobili paladin a bojovník/klerik naboostovaný od druhých postáv.
Lex
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lex »

Musím naprosto souhlasit s Yachikem a LordArianem. IWD2 Je velice povedená hra (první díl nemohu určit, ještě jsem jej nehrál), nádherné lokace a ještě nádhernější hudba. Česká verze je naprosto v pořádku a patří spíše k plusu (stejně tak i třetí edice pravidel).

Celou hru (IWD2) jsem dohrál na normální obtížnosti, členy mé party si již nepamatuji, je to přeci nějaký ten pátek co jsem tento skvost hrál ;). Důvod proč se zase vracím zpět do Targu je ten, že bych si vše chtěl vyzkoušet zahrát s přáteli v Multiplayeru. Myslím si že je IWD2 ideální hra pro takové hraní. Přeci jenom BG je více příběhový a zde se člověk nemusí obtěžovat tunovým textem :). Pokud má někdo s Multiplayerem zkušenosti, nechť dá vědět jaké to je...

Zdravíčko Lex
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Lex: Mno, klidně bych se taky vrátil do IWD2 ;-) Můžem se domluvit po ICQ, ještě někoho přibrat a rozjet to
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Lex
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lex »

LordArian píše:Lex: Mno, klidně bych se taky vrátil do IWD2 ;-) Můžem se domluvit po ICQ, ještě někoho přibrat a rozjet to
Jj, to by bylo celkem zábavný. Škoda že nevím kdy budu mít čas a nějakých problémů s internetovým připojením se zřejmě taky nevyhnu :(. Nic neslibuji, ale pokud někdy se do toho pustím (chci to přeci jenom dohrát do konce), tak dám zde vědět ;).
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak teď se musím pochválit, tu mrchu v džungli - draka Chahopeka jsem kuchnul napoprvé :dancing: :dancing: :dancing:
Stačili 2 střelci s municí +3, 2 dobří bojovníci nablízko, 1 mág neustále sesílající magic misille a druid, který se staral o jejich podporu/léčení :dancing:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis: congratulation 8-)
citace z otázek a odpovědí
Yachiko píše:Ale do tej miestnosti je trošku komplikovaný vstup... ;-)
Malinko :-? Imho celé dračí oko je jeden velký ..... tamto .... nepovedený kus :-D :-?
Po některých částech jsem v reálu zestárl tak o 2 roky :-x :evil: ... och ne - vidím i šedinu :shock: - damn! :-x
O mou duševní způsobilost se asi nejvíce pokoušelo předposlední a poslední (lávové) patro. Ještě že už jsem venku :boohoo:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
khadgar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od khadgar »

Mňa v Dračom oku najviac sr**i tí debilní ifríti. Keď s nimi bojujem pripadám si ako keby som mal pomalý počítač. Ďalšia vec je tá časová slučka. Vždy keď to hrám tak to musím loadovať pretože sa zvykne niečo pos**ť.
He who fights with monsters should look to it
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Já v Dračím oku právě jsem, v 1. patře, a zatím to jde dobře. AL etaké na něj nemám nejlepší vzpomínky z první hry.

A ta časová smyčka je skvělý nápad! Provedení možná nejni úplně nejdokonalejší, ale stejně ji miluju! :-P
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Ajantis: Taklže Chalopek na poprvé...hm ;-) A už jsi zkoušel tu partu co chrání ?Svatého mstitele?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

LordArian: Chystám se na ni, nejdřív musím ještě sehnat ten Amulet soustředění či jak se jmenuje. Už jsem v Dračím oku a moc se na tu Šestku těším, při prvním hraní mě nehezky prohnala :twisted:
khadgar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od khadgar »

Ten amulet, o ktorom rozprávaš sa volá Medallion of the Lost Followers alebo Medajlón stratených nasledovníkov.
He who fights with monsters should look to it
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis_CG_thief píše:A ta časová smyčka je skvělý nápad! Provedení možná nejni úplně nejdokonalejší, ale stejně ji miluju! :-P
Ale jo, cožpak o to, jako nápad jsem to taky ocenil - včetně zápisků v deníku (u kterých jsem se docela smál) i 'čtení myšlenek' tomu inkvizitorovi, ALE to pobíhání už mi potom začalo solidně lézt na nervy - nehledě na drzého vydřiducha převozníka díky kterému jsem přišel min. o 15k zlatých :-x (ehm - ne že by mi tedy nějak chyběly, ale... :mrgreen:)
Připočteno k tomu potom to předchozí pobíhání o patro výše - agrrrr - myslím, že jsem správně nas*án a nastartován na I@M :evil: Obrázek :twisted:

EDIT: tak alespoň na jedno pozitivum jsem si vzpoměl - tím byl ten časově omezený 'sprint' - blesková likvidace té arcičarodějky (či co to bylo) - a následný úprk z bouřícího jádra 8-)

EDIT2: 2Yachiko: ad Archon - však mě nende o ty peníze, ale o princip. 300 na osobu za blbou projížďku na lodi je moc! (neřeknu za celodenní permici, ale takhle...)
Podám na něj stížnost na živnostenskym, že natahuje cizince - cha a seberou mu licenci :twisted: :lol:
Naposledy upravil(a) Frosty dne 5.3.2006 23:05, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Jj, časový uzol bol výborný... vracať sa každý raz o deň spať... :pray:
Inak ten prevozník mi nejak nevadil, akurát ma zdržoval - 15k zlatých bolo nič, kedže na konci IWD som mal niekoľko milíonov... ;-)
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“