Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Pokud to někdo používáte, potřeboval bych poradit s programem Mozilla Thunderbird.. nainstaloval jsem si rozšíření mboximport, které by mělo umět zálohovat emaily (aspoň tak jsem to pochopil), ale když dám export, tak to nic neudělá... :(
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Pan Bača píše:A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Co máš za ročník?
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Jsou to multilanguage XP. A pro upřesnění to nemám já, ale přítelkyně (to jen, pokud bych nemohl dodat přesnější detaily).... ale říkala, že už se jí to celé nějak sere, tak nevím, jestli by nebylo dobré to prostě zformátovat a bylo by :)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Pan Bača: Asi by to bylo nejlepší a nejjednodušší - zálohovat data a reinstalovat systém.

Nevím, jestli to není problém těch ml XP - znám jen jednoho člověka, co je má, takže s tím nemám moc zkušeností :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Pan Bača píše:A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Ještě než to budeš reinstalovat, zkusil bych nejprve pravým tlačítkem myši na hlavním panelu změnit jeho nastavení. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

http://www.extremetech.com/image_popup/ ... 863,00.asp

Husté - Vista může pro cache využívat externí USB flash disky :shock:
Wow :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

No moc bych se neradoval. Tohle kešování bude setsakra pomalý. :-(
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

TOkkar: nastavení má stejné, jako já a mi to funguje normálně.. měl jsem i takové podezření, jestli si ji jen nestáhla na lištu (zminimalizovala do minima :) ) ale tak to není... holt bude muset ještě nějaký ten pátek počkat, než si do té Kodaně odveze instalačky....
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Firkraag: To je jednoduchý. Nevím zda by bylo vhodné to rozebírat tady. Napiš mi na ICQ.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nevite nekdo jestli se da stahnout cestina do office? Koupil sem si je a bohuzel nemaji ceskou lokalizaci..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Firkraag: čeština do office? Microsoft Office :lol: ? To je něco jako čeština do IWD2; neříkej, že to nevíš ;-) .

Měl bys to spíše zkusit vyměnit za office s českou lokalizací, jestli to teda půjde. BTW - kdes to vůbec koupil?
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

MCZ píše:Firkraag: čeština do office? Microsoft Office :lol: ? To je něco jako čeština do IWD2; neříkej, že to nevíš ;-) .

Měl bys to spíše zkusit vyměnit za office s českou lokalizací, jestli to teda půjde. BTW - kdes to vůbec koupil?
Takovej pochybnej kram.. No nic. Diky za info :-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Na co Office, kdyz tu mame Open Office? :P :)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Co myslite, oplati sa 64 bit Windows? Pocul som, ze na nom nebezia niektore antiviry a hry, je to pravda? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“