Strachy, běsi, fobie

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Zaujimalo by ma, ci mate ten strach z vysok vseobecne alebo len z panelakov? (teda priamo dole) alebo aj vyhlady z kopcov? (bez tych by som mal zivot ochuzeny o kopku nadhernych, ak nie umeleckych pohladov)... Ale pohlad z 12teho poschodia (alebo horsie- ako vravi necrotising_- na 12. poschodie) nie je prijemny ani pre mna... :-?
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

KOFi: pozdě ;-) .

SiNuHeT: k tomu můžu říct jen to, že jsem rád, že to nejsou moje nohy, a taky doufám, že se mi takový pohled nikdy nenaskytne ;-) .
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

@Elessar: Nene, neni to mysleno tak, ze se mi dela blbe, kdyz se divam na vysokou budovu (i kdyz to taky, ale to musi byt fakt dost vysoka), ale kdyz jsem na nejakem vysoko polozenem bode a proste se podivam napr. na nebe. Nevim... asi je to tim vedomim, ze jsem vysoko, nevidim si na nohy, nevidim kolem sebe, ... proste nejistota.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

necrotising_: Presne tohle mam taky..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

necro- uhm, sorry, blbo som pochopil... no mne nie je najlepsie, ked sa pozriem na vysoku budovu zdola.....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Asi by to chtelo samostatny thread :).

Strach
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Cesare píše:Ale myslím, že v jejich nepředvídatelnosti a v jejich pohybu je cosi fascinujícího a pro mě až lehce děsivýho. Proč mě to ale víc děsí, než okouzluje, to fakt netuším.

Bingo! Taky tyhle 8nohé stvoření moc nemusím a hlavní příčinu asi skutečně vidím v jejich pohybu. V těsném závěsu je vzhled (tím samozřejmě nemyslím nějaké sekáče apod. ale pořádné 'masňáky')
Cesare píše:Jinak by mě taky zajímalo, proč zrovna arachnofobie se vyskytuje tak často. Mám pocit, že je to dokonce nejběžnější fobie vůbec.
E e - nejběžnější je xenofobie... Vždyť se stačí podívat na pokračování tvého postu o 'jinosti' těch stvoření 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Strach z vysok ma drviva vacsina ludi, ja medzi nich vsak nepatrim. :twisted: A to som ten strach kedysi maval aj ja. Ale uz tomu tak nie je, silou vole sa da prekonat vsetko. :whistle: :twisted:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

dovoluji si říct, že silou vůle překonám téměř každý strach. náhodou strach se někdy docela hodí, nutí k ostražitosti a tak... ale kdybych stál tváří v tvář odule...nevimnevim. :-?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Myslím si že já mám tak trošku (éé jak se to sakra jmenuje :-x )-jo už vím klaustrofobie-strach z menších prostor.Hlavně od té doby kdy mě spolubydlící na jednom zájezduv Tatrách zavřela do postele a dlouho nechtěla otevřít :sick:

Ale je tak trochu s otazníkem protože třeba jízda ve výtahu mi vůbec nevadí....
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Elessar píše:Zaujimalo by ma, ci mate ten strach z vysok vseobecne alebo len z panelakov? (teda priamo dole) alebo aj vyhlady z kopcov? (bez tych by som mal zivot ochuzeny o kopku nadhernych, ak nie umeleckych pohladov)... Ale pohlad z 12teho poschodia (alebo horsie- ako vravi necrotising_- na 12. poschodie) nie je prijemny ani pre mna... :-?
Když jsem byl malej, strejda dělal domovníka v paneláku a když se jednou za x let naskytla příležitost, kdy zrovna něco potřeboval na střeše a zrovna jsem tam byl, tak jsem si vždycky stoupnul na rantl té střechy, nechal přečuhovat špičky a koukal skrze ně dolu ;-)
Stačila by jedna nějaká zbloudilá vosa a asi bych rovnováhu nevyrovnal ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

zamilovala jsem do fotek hor od tří tisíce metrů nahorů.....co je to strach z výšek? a dá se fotit nad propastmi ze zavřenýma očima?... 8-) ;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vlasák píše:tak jsem si vždycky stoupnul na rantl té střechy, nechal přečuhovat špičky a koukal skrze ně dolu ;-)
Dělá se mi špatně jen když to čtu :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

sevencreature píše:
Vlasák píše:tak jsem si vždycky stoupnul na rantl té střechy, nechal přečuhovat špičky a koukal skrze ně dolu ;-)
Dělá se mi špatně jen když to čtu :lol:
;-) Dneska bych to ale asi jen tak neudělal 8-) Nicméně, z výšek mám jediný negativní pocit pouze tehdy, když se koukám dolu nějakým úzkým "průzorem" - například takováta různá vedlejší točitá (třeba i čtvercově ;-) ) schodiště a pohled dolů skrz tu "šachut" - takováta perspektiva, kterou onen průzor vytváří, je trochu zvláštní...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vlasák píše:
sevencreature píše:
Vlasák píše:.....
;-) Dneska bych to ale asi jen tak neudělal 8-) Nicméně, z výšek mám jediný negativní pocit pouze tehdy, když se koukám dolu nějakým úzkým "průzorem" - například takováta různá vedlejší točitá (třeba i čtvercově ;-) ) schodiště a pohled dolů skrz tu "šachut" - takováta perspektiva, kterou onen průzor vytváří, je trochu zvláštní...
takže to tě asi nahoře na minaretu v Lednici nepotkám.... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“