A zvitok s PfU "srabárna" je - pretože mi vysvetli ako by si taká kreatúra ako lich s vysokou INT nedokázala všimnúť, že ju čosi/niekto zraňuje a hneď na to adekvátne nereagovala - v tactics hneď zakúzli dispel magic.

Promiň, včera jsem měl ještě trochu zbytkového alkoholu, takže nálada nebyla z nejlepších (i když chápu, že mě to neomlouvá)Rogger píše:Koukam ze moje otazky te docela obtezujou to se ti moc omlouvam a radsi uz se na nic nezeptam
Pořadí instalace:Rogger píše:Ale opravil to patch: otazka zni Musim znova instalovat mody? (UB, QP, teleport..)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
no, já byl porpvé z podtemna hodně vyklepanej a neustále jsme se bál, že už buud msuet začít bojovat, navíc tam byli mindflayeři (kterjech se vcelku bojím doteď) a tak, a podruhé už jsme měl všecko, co jsem tak nějak chtěl a nic dalšího nescháněl:)KOFi píše:Vallun: V Atkhatle jsi taky zašel jen k jedinýmu obchodníkovi, a když tě jeho nabídka nezaujala, tak jsi tam potom už nešel nakupovat za nikým a nikdyVallun píše:já prozkoumal nabídku u jednoho na kraji a nic moc, tak jsme jen odprodal drowí brnění a šel dál..![]()