Sólo hraní

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nuž nevšimol som si, že by lichom daystar resp. sunray nejako ubližoval (aspoň na tactics si z toho nič nerobili). 8-) Nehovoriac o tom, že daystar musíš najprv získať práve od licha a UAI zas hneď nemáš (aj keď pri solo-playingu ho máš v podstate za chvíľku).
A zvitok s PfU "srabárna" je - pretože mi vysvetli ako by si taká kreatúra ako lich s vysokou INT nedokázala všimnúť, že ju čosi/niekto zraňuje a hneď na to adekvátne nereagovala - v tactics hneď zakúzli dispel magic. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Solo M/T/F + par rad

Příspěvek od sevencreature »

Rogger píše:Koukam ze moje otazky te docela obtezujou to se ti moc omlouvam a radsi uz se na nic nezeptam
Promiň, včera jsem měl ještě trochu zbytkového alkoholu, takže nálada nebyla z nejlepších (i když chápu, že mě to neomlouvá) :oops:

Jinak F/M/T je vážně nejlehčí postava - obzvlášť solo, tj. problémů se bát nemusíš. Osobně mě hraní solo moc nebere - je moc zkušeností a postava dosáhne brzo astronomických levelů, navíc nemůžeš využít všechno vybavení :-?

Ohledně vlastností postavy - sám víš, že nejlepší je mít samé 18 :wink: Takže asi tak. Osobně bych se vykašlal na sílu (opasky stačí) a charisma (a wisdom - pokud nehodláš používat kouzlo Wish).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Rogger
Sigilan

Příspěvek od Rogger »

Jo proto jsem se ptal Napriklad jsem chtel radu Do charismy nic nedavej najdes prstynek za rohem:))

Bug:
Mel jsem bug docela zajimavej Vchazenim a vychazenim z mistnosti (nj nejak se tech kouzelniku zbavit musim) se nepritel mnozil:) Takze u mestke brany v hospode je lich a za cvhili jsem jej mel 5x:)
Ale opravil to patch: otazka zni Musim znova instalovat mody? (UB, QP, teleport..) Jak poznam ze jej mam spravne naistalovany (neajak postava ke ktery to muzu zkusit?)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Rogger píše:Ale opravil to patch: otazka zni Musim znova instalovat mody? (UB, QP, teleport..)
Pořadí instalace:
1) hra
2) patch
3) čeština
4) mody

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
kapratko
Sigilan

....

Příspěvek od kapratko »

ja zacal hrat solo bez modu za STALKERa,hned sem si sel pro CF, rasoveho nepritele mam draky,takze skoro hned pro supiny stinoveho draka. zatim to jde,ale obavam se ze casem mi budou dost chybet schopnosti zlodeje,se kterym(dualnutym z kensaiem) sem to dohral uz nekolikrat naprosto bez problemu
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Vall: Ohnivý zub - vynikající vrhací dýka - nejsem si jistej jestli se tak jmenuje, ale normálně jí tam prodává jeden mág. Řekl bych že je to nejlepší dýka ve hře. Vždy jsem jí používal pro boj nadálku.
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vallun: Jakmile vejdeš do Ust'Natha, tak se ocitneš na takovém 'náměstí'. Na východě banda mágů zkouší své dovednosti na djinovi, na západní straně je nádrž s Aboletem (či jak se jmenuje). Zhruba asi tak ve prostřed se nacházejí asi 3..? obchodníci - nemůžeš je přehlédnout. Jeden z nich jí má normálně v nabídce.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vallun píše:já prozkoumal nabídku u jednoho na kraji a nic moc, tak jsme jen odprodal drowí brnění a šel dál..
Vallun: V Atkhatle jsi taky zašel jen k jedinýmu obchodníkovi, a když tě jeho nabídka nezaujala, tak jsi tam potom už nešel nakupovat za nikým a nikdy :?: ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

KOFi píše:
Vallun píše:já prozkoumal nabídku u jednoho na kraji a nic moc, tak jsme jen odprodal drowí brnění a šel dál..
Vallun: V Atkhatle jsi taky zašel jen k jedinýmu obchodníkovi, a když tě jeho nabídka nezaujala, tak jsi tam potom už nešel nakupovat za nikým a nikdy :?: ;-)
no, já byl porpvé z podtemna hodně vyklepanej a neustále jsme se bál, že už buud msuet začít bojovat, navíc tam byli mindflayeři (kterjech se vcelku bojím doteď) a tak, a podruhé už jsme měl všecko, co jsem tak nějak chtěl a nic dalšího nescháněl:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Rogger
Sigilan

Příspěvek od Rogger »

Tak mam maly problemek:
Jak mam na solo zabit Demi-licha v Watcher's keep? Prvni kouzlo co na me hodi me zabije:) (mozna nezabije ale jen zpusoby ze postavicku nemuzu ovladat - cim hra konci pac jina postavicka neni:))
Co to je z kouzlo nevim ale po smrti na portretu je spirala ve tvaru cervenyho ctverecku Nejaka rada? ( asi to neni nutne k dohrani pac jsem na konci 5lvl a jdu do sestyho - btw podquesty asi vsechny splneny a porad jsem ve druhe kapitole a lvl mam 15/16/19 (ted si nejsem uplne jistej)

Jo a vzpomel jsem ze jsem ve tretim patre probehl dve mistnosti V jedne jsou upiri duchove + nejakej 'demon' Dohromady je jich sest Ne ze by me nejak zabili ale ja je nezabiju pac behem 2s jsou okolo me a vysajou me na lvl 0/0/2 (f/m/t):)) Coz pak proste zabit nejde:(
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Demi-lich vážně není povinný, za jeho zabití je jen 20000 prašulí, ale ani jeden kouzelnej předmět :evil:
Jinak jestli ho chceš zabít,budeš se muset naboostovat svitkama, např ochrana před nemrtvými,kouzlo co na tebe háže(zelenej flus) je Uvěznění, proti němu je taky svitek, asi 2 ve hře nevzpomínam si na jméno, je to ochrana před ???(škola magie-někdo poradí)
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
marad
Sigilan

Sólo hra

Příspěvek od marad »

BG už jsem si parkrát projel, ale jsem společenskej typ, takkže většinou v 5-6 lidech.. Nicméně jsem se rozhodl, že jdu do jedné postavičky občas s partakem ,kterj mi dopomůže k nějakýmu questu...
Rád bych věděl co by jste mi doporučili za postup při tomhle modelu hry, protože jsem obyvykle rád, že mám tolik partáků a nedokážu si představit, že vše řeším sám...Láká mě to, ale na druhou stRAnu mám pocit, že zákonitě nemůžu stíhat vše...
Je mi jasný, že jsi dám F/M/T, ale rád bych slyšel pár postřehů kvůli tomu, aby mě to za chvíli nepřestalo bavit díky li tomu, že furt umírám.. Už třeba předsatva , že si vybírám zbraň do které investuju body mě děsí, neb každá má svoje + a - ..
Je ale pár věcí,. ve kterjch mám jasno..
1) neinvestuju do luku nebo meče kvůli golemům, tzn. hledám nejuniverzálnější zbraň která ve hře je( zatím, se mi nejlíp jeví Cep věků a Palcát ničení na nemrtvý, luků i mečů je víc, ale neksou vždy použitelné
2)preferuju kamennou kůži a robu vecny, neb mi umožnujer sesílat kouzla velmi rychle
3)neustále spím a loaduju
4)co se týče stř. zbraní připadá v úvahu poze prak... dá se kombinovat s jewdnoruční zbraní a štítem
Pro změnu zas nevím jak vyřešit txto otázky:
5)netuším jak pořešit kněžský kouzla, sice jsou preventivní a ochranný ,ale někdy se dost hodí a při téhle kombinaci nevím kde je vzít
6jak sólo řešíte nestvůry ala Kangaxx nebo draky? přijdte mi to neuskutečnitelný....
Bude toho asi víc, co by mě zajímalo,ale rád bych od Vás slyšeljajké jsou zážitkys 1 hlavním hrdinou, na co je třeba dávat pozor a co doporučujete za schopnosti, kouzla a zbraně..., jakozu úroveňj jste schopni dosáhnout, co jsou nej tipy a triky,když je sopeřu na Vás moc atd...

DÍKY!!!!m.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=30191#30191 - tu sme o tom čo-to popísali - btw. hral si aj s nejakými modmi, alebo iba nemodovanú hru - ak si ešte mody neskúšal tak ti ich odporúčam - solo hra je pomerne nudná ;-)

- kangaxx & spol. - pri solo hre máš pomerne skoro kúzla 9. lvl - dragon breath a je po ňom

- stoneskin je dobrá vec, ale ešte ju treba kombinovať s PfMW (jedno z najlepších kúziel vôbec)

- project image, UAI, improved haste + assasination

- najlepší je pravdepodobne Flail of Ages, ale ja si nikdy nezabudnem zobrať aj Celestial Fury

- kňažské kúzla - jednoducho - používaj veci, ktoré ti dávajú ochranu pred nepríjemnými kúzlami

- s modmi môžeš dosiahnuť pri F/M/T lvl. 50/50/50 ;-)
182
Eleshar_Vermillion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eleshar_Vermillion »

Kvůli kouzlům bych právě raději zkusil Fighter/mage/cleric... zloději jsem nějak nikdy nepřišel na chuť... Sice by občas byly nepříjemné pasti, ale kněžská magie by je měla vynegovat...
"Non e merda flagrum texueris, etsi tamen, non castigabis autem"
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Mýliš sa - ultimátna kombinácia pre BG2+ToB je práve F/M/T - ale hádať sa nehodlám. Iba si zober, že ak by si išiel solo tak potom často krát nevieš čo máš kúzliť skôr - sila F/M/T je hlavne v nahádzaní si ochrán od mága, improved haste a zapnutie HLA assassination od T - s tým častokrát rozsekáš bez problémov príšerky, ktoré by ti normálne robili veľa krát problémy.
182
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“