Alexa: To je pravda, ale tepelně upravená sůl chutná trochu lépe, jelikož se do té zeleniny vsákne, prot je lepší okoštovat a kdyžtak v průběhu smažení dosolit.
Swashbuckler píše:Alexa: To je pravda, ale tepelně upravená sůl chutná trochu lépe, jelikož se do té zeleniny vsákne, prot je lepší okoštovat a kdyžtak v průběhu smažení dosolit.
neříkám, že nesolím...jen solím hodně málo
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Swashbuckler píše:ale s těstovinami (hlavně s nudlemi) je to lehčí.
Jak myslíš to lehčí? AFAIK příprava trvá asi stejnou dobu, a rýže je podle mých zkušeností lépe stravitelná než těstoviny (navíc můžeš použít třeba jasmínovou rýži nebo divokou rýži ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Seven: Těstoviny máš za 3-8 minut hotový, rejže se dělá z pravidla kolem 20 minut. Ale já to myslel spíš jako že se cejtíš lehký. Když to občas udělám s těstovinami, tak ihned můžu cokoli dělat, když to udělám s rýží mám chuť nechat chvilku trávit.
Swash: Aha, no já vařím rýži tak 15 min a těstoviny (záleží samozřejmě na druhu) cca kolem 10
A rýže mi přijde jako lehčí jídlo - i když jí sním šílené množství, tak mám dojem, že se relativně rychle stráví (ale tohle je asi moje osobní hodnocení ).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.3.2006 22:59, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Swashbuckler: Tak to asi neděláš těstoviny v takovém množství jako já - nikdy holt to ideální množství neodhadnu a nejspíš právě proto mi rýže připadá jako lehčí a stravitelnější příloha..
no, mám pocit, že rýže, pokud je vařená tak zvlášť, ale platí i pro dušenou...je stravitelnější než těstoviny (a proto se doporučuje i střevních potíží) tfuj, to byla přednáška...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...