necrotising: Dobrý tah (s tím vypnutím) ST2 je opravdu drsné béčko (no možná spíš céčko - i když, céčko a déčko je u mě vyhrazeno perlám typu "Foreigner" se Stevenem Segalem ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Edit: Ad hodnocení - no nabízel mi to ke stažení jeden kamarád (spolu s "vtípky" typu vrtulník americké armády spadl do moře při přistávání na letadlové lodi nebo elektrický oblouk na stožárech vedení vysokého napětí). Ale tenkrát jsem se už nedostal ke stažení a časem jsem na to zapomněl (ten vrtulník se mi tehdy zdál asi zajímavější )
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.3.2006 22:58, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
SiNuHeT: No a nějaké hodnocení třeba ? Přiznávám, že mne zaujal nejdříve název a poté rozporuplné reakce
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Viděl někdo Dead or Alive (trilogii ale klidně i jen některý z těch filmů) od Takashi Miike? Plánuju se na to někdy podívat a jen by mě zajímaly vaše názory
Vampiria: je to samoúčelná parodie na něco, jen nevím na co, křečovitý a upocený humor ve stylu Dooma (rozuměj spousta krve), ale jak říkám, někoho to může oslovit, mě bohudík ne. Stáhni si to a uvidíš
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Yachiko: Lerek to asi bere takhle - "hraje v tom Kotek, musí to být sračka". Osobně mě Kotek sice nebere, ale odsuzovat to aniž bych to viděla nebudu (= počkám si na to, až uvidím prvních 5 minut filmu )