Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Vím, že to existuje 
Edit: Ad hodnocení - no nabízel mi to ke stažení jeden kamarád (spolu s "vtípky" typu vrtulník americké armády spadl do moře při přistávání na letadlové lodi nebo elektrický oblouk na stožárech vedení vysokého napětí). Ale tenkrát jsem se už nedostal ke stažení a časem jsem na to zapomněl (ten vrtulník se mi tehdy zdál asi zajímavější
)
Edit: Ad hodnocení - no nabízel mi to ke stažení jeden kamarád (spolu s "vtípky" typu vrtulník americké armády spadl do moře při přistávání na letadlové lodi nebo elektrický oblouk na stožárech vedení vysokého napětí). Ale tenkrát jsem se už nedostal ke stažení a časem jsem na to zapomněl (ten vrtulník se mi tehdy zdál asi zajímavější
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.3.2006 22:58, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: je to samoúčelná parodie na něco, jen nevím na co, křečovitý a upocený humor ve stylu Dooma (rozuměj spousta krve), ale jak říkám, někoho to může oslovit, mě bohudík ne. Stáhni si to a uvidíš 
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
Plánuju jít s kámoškou na Rafťáky. Viděl už někdo? Co si myslíte?
Edit na popud Lereka: Pokud jste neviděli, držte zobáky...thx
Edit na popud Lereka: Pokud jste neviděli, držte zobáky...thx
Naposledy upravil(a) Arian dne 15.3.2006 19:20, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Lerek to asi bere takhle - "hraje v tom Kotek, musí to být sračka". Osobně mě Kotek sice nebere, ale odsuzovat to aniž bych to viděla nebudu
(= počkám si na to, až uvidím prvních 5 minut filmu
)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, LordArian se ptal na dvě věci - 1) Viděli jste je? a 2) Co si o nich myslíte?
A Lerek na každou z těch otázek odpověděl

Edit: Lerek: Přesně tak

A Lerek na každou z těch otázek odpověděl
Edit: Lerek: Přesně tak
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 15.3.2006 19:24, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.