Pan domácí dnes vařil, takže se po dlouhé době najím opravdového jídla rýže s bylinkami a máslem a filé
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
alexa: Nejsi, tady se jí téměř výhradně rýže (kdo by se s těmi brambory loupal a tak, že)
KOFi: Ty to nějak znáš, čutálisto
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:alexa: Nejsi, tady se jí téměř výhradně rýže (kdo by se s těmi brambory loupal a tak, že)
hm...já se kdysi právě kvůli tomuhle důvodu živila téměř výhradně rýží (říkala jsem tomu rýže 1000krát jinak) a navíc z dětství mám nějaký odpor k bramborám, nebo co...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Včera to byla teplá večeře (vlastně ohřátý plátek masa s chlebem, zbytek mého pozdního oběda), jinak většinou co dům dá nebo co se mi zrovna chce...když to jde, tak něco uvařím (jakože aspoň jedno teplé jídlo denně?)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...