Průšvihy a zážitky ze školy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Vampiria: To bych chtěl taky takovýho učitela. My máme takovou k*ávu, že to svět neviděl. Jelikož je na škole nová a minulá učitelka ignorovala taháky a většinu času jsme dělali pokusy, tak nic neumíme, ta nová s toho nervuje a navíc píšem pořád písemky.
S chemie je teď nejtěžší předmět.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Geralt: :applause: :-D

A taky bych mohl přispět svojí historkou do mlýna. Na průmce v 1. ročníku 1 měsíc. Jdeme z kámošem těsně na osmou a vesele si kouřime, když dojdeme ke vchodu, začne zvonit na hodinu, já řikám "v klidu to dokouřime a dem" a kámoš, že jo. Hned potom, co jsem to řekl vybafla školnice a čumí. Já řikám "dobrý ráno, mohla byste nám nechat otevřeno, že jen co to dokouřime, tak jdem". Vykulila oči a prej "vaše jména, to se bude řešit", Já na to "jsem Petr Klábosek" a kámoš se hned chyt, prej "Robert Jágr" Bába na to - to se bude řešit. Sotva jsme zalezli do třídy, ve školnim rozhlase zní "Klobásek a Jágr, nechť se urychleně dostaví do ředitelny" Ve třídě náramná zábava.

Ale abych to dopověděl dokonce. On k nám do školy fakt nějakej Klábosek chodil a málem dostal neoprávněně 2 z chování, kterou mi jsme nakonec dostali, taky neoprávněně, jelikož si nás bába pamatovala a druhý den udala.

Jinak byl taky dobrej týpek na češtinu na nástavbě. "U mě na hodině se bude mluvit jen spisovně a jen tehdy, když žáka vyvolám, a rád bych vám zdělil, že u mě projde ročník jen třetina žáků", načež se všichni začali řechtat a někdo v zadu zahřval "Di doprdele". a učitel na to "Tak tady v tom ročníku neprojde nikdo".
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

největší sranda ve škole asi je s naší učitelkou na děják apsolutní pi*a.jednou přišla na hodinu a začala si stěžovat jak ji nějaká holka POBLILA před jídelnou no asi si dokážete představit jak se naše řída zachovala-všichni komlet chcípaj smíchy :-P nabo sme vomylem spustili hasiák na chodbě a jen díky třídní sme to nemuseli platit
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jak to tak sleduju, tak z chemie je nejvíc zážitků :lol: Třeba mě dostalo, jak nám chemikářka občas donese nějakou sloučeninu na ukázku a jednou nám tak donesla v rámci vyučování nějaké kyseliny (pochopitelně v lahvích, že :lol: ). Hrozně se mi líbilo, že potom chodila po třídě a dávala nám přičichnout, ačkoliv se na láhvi skvěla nálepka s lebkou :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Když kyselinu z těch lahví nebudete při čichání šnupat, tak se snad nic neděje, ne :?: :-) ;-)
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

:-P :-P :-P jo a nebo naše učitelka na děják)t apoblitá)nám letos vyhrožuje že pojede s náma do Prahy :-( a po našich výsledcích začala slibvat že pojede jen s áčkem :-) a každou hodinu říká:no já tam s vám nepojedu ste votroubený pojedu tam jen s áčkem a asi jín nedošlo že nám to je celkem jedno
La premiére va devant
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi: Někdy mi ale fakta, která nám předkládá, hlava nebere. Jak může vědět, že některý plyn je bez chuti, když "v chemii zásadně nic neochutnáváme" ? :think: :lol:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Z chemie si vzpomínám na základku, kdy nám učitelka do hodiny donesla ve zkumavkách nějakou kyselinu a jeden spolužák jednu z těch zkumavek šlohnul (že s ní bude doma dělat pokusy).
Jenže mu ta kyselina prožrala všechno čím se tu zkumavku pokoušel ucpat a tak ji musel vylít do záchodu :lol:

na střední jsme měli chemii jen jako okrajový předmět, takže podobně veselých zážitků moc nemám (já se tam na tu chemii vlastně ani nikdy neučil, všechny písemky jsem opsal ze sešitu :lol: )
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Neferit píše:KOFi: Někdy mi ale fakta, která nám předkládá, hlava nebere. Jak může vědět, že některý plyn je bez chuti, když "v chemii zásadně nic neochutnáváme" ? :think: :lol:
protože ho dřív někdo ochutnal a předtím než zemřel ve strašných křečích stačil říct že je bez chuti :twisted: :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

U nás učitelka většinu těch pitomostí, co vyrábí v hodinách chemie, vylívá na holčičích záchodech :-? Nejhorší je, když se rozhodne, že bude vyrábět sulfan - to je potom smradu po celé škole, že by člověk padl :-?

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Neferit píše:Nejhorší je, když se rozhodne, že bude vyrábět sulfan - to je potom smradu po celé škole, že by člověk padl :-?
tak zkus navrhnout ať příště spojíte výrobu sulfanu s testováním plynových masek :lol: :lol: :lol:
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Neferit píše:U nás učitelka většinu těch pitomostí, co vyrábí v hodinách chemie, vylívá na holčičích záchodech :-? Nejhorší je, když se rozhodne, že bude vyrábět sulfan - to je potom smradu po celé škole, že by člověk padl :-?
:-) :-) neni nějaká divná???to nemáte v laborce takovou věc co se menuje výlevka????
La premiére va devant
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

AlieN: No, nějak si nejsem jistá, jestli se něco jako plynová maska na škole vůbec vyskytuje :lol:

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit píše:Jak může vědět, že některý plyn je bez chuti, když "v chemii zásadně nic neochutnáváme" ? :think: :lol:
Heh, no, nemusíš se snažit něco ochutnat, abys to ochutnala 8-)

Někdy bych ti přál zažít den v organické laborce - člověk večer odchází pěkně vyfetovanej a vůně rozpouštědel je cítit ještě v metru :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

pamatuju jednou nám učitel chctěl ukázat, jak vybuchuje vodík... nabral do plechovky se zacpanou dírkou a řekl: hučíne, poď to zapálit." pak se vzdálil, já vemu špejli, zapálím, a odzátkuju. ten výbuch ste měli vidět 8-) celá třída se lekla a pak se spustil potlesk.... užil sem si svých 5 vteřin slávy... náš chemikář byl děsnej borec. s ním sme si užili nehorázně srandy.

taky jednou v češtině... naše "milovaná" p. uč. nováková zrovna něco vysvětlovata a nemohla to ze sebe dostat: "ono to se pak vystř...,vytř... vystříbří..." a já naprosto v klidu bez hlášení řeknu: "vytříbí". to byla docela stěra pro takovou krávu. měli ste vidět její xicht... 8-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“