Vampiria píše:Doufat? Na to mají Francouzi takový zajímavý vtip - proč prý Angličané nemají žádné "dobrou chuť", žádné "bon apetit"? Oni si totiž před jídlem říkají "hopefull we survive"tak tohle si říkej taky
Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak a jak snídaně?...já teda obvykle snídám 2x čaj a a někdy kafe a zcela výjimečně i něco jako jídlo ...třeba dnes na doplnění cukru před pravidelnou poradou jsem si dopřála tvarohový koláč...(tvaroh je oblíben)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Snídaně? Co to je?
Toto slovo často slyším, ale málokdy si vyzkouším, co to vlastně znamená a jsem o hladu 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
snídaně je něco, co praktikuji tuším v práci? a také tuším že je to někdy ránoNeferit píše:Snídaně? Co to je?![]()
![]()
Toto slovo často slyším, ale málokdy si vyzkouším, co to vlastně znamená a jsem o hladu
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já jdu zrovna snídat instantní polévku
a co se týče snídaní, obědů, večeří - jím pořád to stejné, takže nějaká pestrost v denních jídlech se u mne rozhodně čekat nedá. Maximálně dodržuji, že si nedávám ve tři v noci míchaná vejce (či jiná těžká jídla), jelikož by se mi špatně spalo.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
snídaně taky neřešim. stejně v sobotu a neděli snídám až tak okolo 9. hodiny. takže ve škole v hodině vlastně snídám... někdy si jdu něco ulovit do obchodu.
jinak není nic nad večeři v tee pee, když z ohniště vyndáte kuře v alobalu a dáváte si k tomu chleba na způsob J.K.
jinak není nic nad večeři v tee pee, když z ohniště vyndáte kuře v alobalu a dáváte si k tomu chleba na způsob J.K.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Snídaně - mhmm... První co udělám, když vstanu z postele je, že najdu nějaké jídlo

Moje řečyenn píše:Snídaně je naprostý základ. Ať vstávám v půl páté večer nebo ráno, vždy nejprve snídám
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 30.3.2006 18:31, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám to stejně tak. Vydržím bez oběda i večeře, ale ne bez snídaně... tedy pokud by to bylo nutné, tak i bez ní, ale jinak ne esevencreature píše:Moje řečyenn píše:Snídaně je naprostý základ. Ať vstávám v půl páté večer nebo ráno, vždy nejprve snídám
Nejoblíbenější složení - mléko, jogurty + nějaké sladké pečivo... Co po ránu zrovna 2x nemusím jsou uzeniny a cokoli smaženého...
Jinak momentálně večeřím rýži se skořicovým cukrem a jogurtem a je to vynikající
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...