Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ja viem spravit parky a hranolky!Vampiria píše:Jak? Žiletkou, ostrým nožem, skalpelem...odběr stříkačkou jsem občas dělala taky, ale to mě moc nebere. petruschko, garantuji, že skalpel prořízne téměř cokoliv a žiletka se nezdá - také dosti ostrá věcička
Cha, ještě jsem si vzpomněla na 3 jídla, ve kterých snesu, ba přímo vyžaduju česnek- bramboráky, česnečka a pečené brambory. Ani mi z něj není šoufl, asi díky tomu, že je tepelně upravený
ale uvařit neumím ani jedno, mno možná bych zvládla naházet ty bramobry do trouby
 Do ineho sa nepustam, pretoze mi raz nevysiel "experiment" a musel som to zjest.
 Do ineho sa nepustam, pretoze mi raz nevysiel "experiment" a musel som to zjest.  

Naposledy upravil(a) Arthalion dne 7.10.2005 15:04, celkem upraveno 1 x.

- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takže...
Rýže, bramborové i klasické knedlíky (brambory/hranolky zas moc nemusím), ryby (ale podobně jako Vlasák nemám moc rád obírání kostí, zvláště třeba makrely jsou v tomto směru dosti náročné ), kuře, houby (kuře se žampiónama je pro mne opravdová pochoutka
 ), kuře, houby (kuře se žampiónama je pro mne opravdová pochoutka   ), svíčková, bramborové placky
 ), svíčková, bramborové placky   atd. Guláš nemusím, nesnáším vepřové řízky, a už vůbec ne sekanou.
  atd. Guláš nemusím, nesnáším vepřové řízky, a už vůbec ne sekanou.
Z polévek téměř cokoli až na gulášovou, popř. bramboračku jsem si nikdy dvakrát neoblíbil.
Ohledně zeleniny a ovoce - snad téměř vše s několika málo vyjímkami (kopr, černý rybíz atd.).
Ze sladkých třebas palačinky a ano - i čokoládu .
 .

Rýže, bramborové i klasické knedlíky (brambory/hranolky zas moc nemusím), ryby (ale podobně jako Vlasák nemám moc rád obírání kostí, zvláště třeba makrely jsou v tomto směru dosti náročné
 ), kuře, houby (kuře se žampiónama je pro mne opravdová pochoutka
 ), kuře, houby (kuře se žampiónama je pro mne opravdová pochoutka   ), svíčková, bramborové placky
 ), svíčková, bramborové placky   atd. Guláš nemusím, nesnáším vepřové řízky, a už vůbec ne sekanou.
  atd. Guláš nemusím, nesnáším vepřové řízky, a už vůbec ne sekanou.Z polévek téměř cokoli až na gulášovou, popř. bramboračku jsem si nikdy dvakrát neoblíbil.
Ohledně zeleniny a ovoce - snad téměř vše s několika málo vyjímkami (kopr, černý rybíz atd.).
Ze sladkých třebas palačinky a ano - i čokoládu
 .
 .- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jakože jestli nemám rakovinu, jo?Frosty píše:MCZ: Ale vždyť i ty se přeci dají sníst, ne?:twisted: Když už jsme u těch hub - někde jsem četl o tom, že častá konzumace žampionů ve větší míře podporuje rakovinotvorné buňky v těle..Nevíte o tom něco bližšího?
 No, žampióny rozhodně nějak často nejím, ale mám je rád, a ano i ty červené a zelené se dají jíst - resp. stačí jen ochutnat
  No, žampióny rozhodně nějak často nejím, ale mám je rád, a ano i ty červené a zelené se dají jíst - resp. stačí jen ochutnat   .
 .- Wenom
- Sigilan
- Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
- Kontaktovat uživatele:
Prý chutnají výborně,ale nezkoušel jsem to.MCZ píše:Jakože jestli nemám rakovinu, jo?Frosty píše:MCZ: Ale vždyť i ty se přeci dají sníst, ne?:twisted: Když už jsme u těch hub - někde jsem četl o tom, že častá konzumace žampionů ve větší míře podporuje rakovinotvorné buňky v těle..Nevíte o tom něco bližšího?No, žampióny rozhodně nějak často nejím, ale mám je rád, a ano i ty červené a zelené se dají jíst - resp. stačí jen ochutnat
.
Proč žít, když můžeš zemřít.

Od narození trpím na slabý žaludek, takže většinu problémových jídel u mě doprovází dosti rozporuplná trávící reakce. Neholduji tedy těžkým masům, fast foodům, obžerství, potažmo skoro celé české, americké i německé kuchyni...
Naopak mám rád kuchyni italskou, čínskou, japonskou, slovenskou a vegetariánskou. Pokud je jídlo dostatečné lehké na strávení a zároveň i chutné, jsem úplně spokojen.
Jediné výjimky u mě tvoří sladké pečivo a sladkosti. Zbožňuji bábovky, záviny, bublaniny, koláče, šátečký i točenky a stejně tak čokolády - hlavně Kinder a bílou - , bonbóny, lentilky, gumové medvídky, tyčinky, nanuky, zmrzliny, bonboniéry a ještě mnoho dalšího. Sice se zle podepsaly na mém pochroumaném zdraví, ale to mě vůbec nezajímá...

Naopak mám rád kuchyni italskou, čínskou, japonskou, slovenskou a vegetariánskou. Pokud je jídlo dostatečné lehké na strávení a zároveň i chutné, jsem úplně spokojen.
Jediné výjimky u mě tvoří sladké pečivo a sladkosti. Zbožňuji bábovky, záviny, bublaniny, koláče, šátečký i točenky a stejně tak čokolády - hlavně Kinder a bílou - , bonbóny, lentilky, gumové medvídky, tyčinky, nanuky, zmrzliny, bonboniéry a ještě mnoho dalšího. Sice se zle podepsaly na mém pochroumaném zdraví, ale to mě vůbec nezajímá...
					Naposledy upravil(a) Saruman dne 7.10.2005 17:19, celkem upraveno 1 x.

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying

Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying