Yachiko: Mi to připomnělo "běžný prací prášek"
Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: Nedopečené brambory jsem už jedla..řekněme, že znám lepší věci;) a najít si chvíli - vytáhnu bramboru, hryznu a když není vyloženě nedopečená, tak to vytáhnu. A právě proto musí být všechny pokud možno aspoň částečně stejné:)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
teď jsem si vzpomněl na jídlo bez kterého bych asi už dávno zemřel hlady, nechápu jak je možné že jsem si na něj nevzpomněl dřív - nudle
ať už je to Bistro od Vitany, Nudlová fantazie od Knorru a nebo ty od ťamanů za 2 koruny, dá se z toho najíst, není to drahé a příprava je minimální (stačí rychlovarná konvice, talíř a asi minuta času)
není to sice pečené kuře, ale vždycky mám doma několik do zásoby protože nikdy nevím kdy dostanu hlad (a když v neděli večer zjistíte že máte prázdnou lednici a váš žaludek už začíná trávit sám sebe tak je to k nezaplacení
)
ať už je to Bistro od Vitany, Nudlová fantazie od Knorru a nebo ty od ťamanů za 2 koruny, dá se z toho najíst, není to drahé a příprava je minimální (stačí rychlovarná konvice, talíř a asi minuta času)
není to sice pečené kuře, ale vždycky mám doma několik do zásoby protože nikdy nevím kdy dostanu hlad (a když v neděli večer zjistíte že máte prázdnou lednici a váš žaludek už začíná trávit sám sebe tak je to k nezaplacení
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Jj
Právě dnes jsem byl v Kauflandu nakupovat tyhle skvělé vychytávky. Nejradši mám onu Nudlovou fantasii od Knorru, ale dobré jsou všechny
Bohužel se taky člověku jednou omrzí, netuším, co budu jíst ve třeťáku...
Asi Vampiriiny brambory 
A dokonce jsem koupil pár pokročilých verzí - asijské Bistro nudle v kelímku
Právě dnes jsem byl v Kauflandu nakupovat tyhle skvělé vychytávky. Nejradši mám onu Nudlovou fantasii od Knorru, ale dobré jsou všechny
A dokonce jsem koupil pár pokročilých verzí - asijské Bistro nudle v kelímku
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 3.4.2006 23:18, celkem upraveno 1 x.
Já se hrdě přiznávám.., že si jich občas rád dávám dvojtou porciSiNuHeT píše:nj, asijské polévky ze sáčku, to je kategorie jídla sama pro sebe, kdo nikdy neměl, ať se přizná, vsadím se, že nikdo takový tu snad ani není
EDIT: Bistra v kelímku jsem měl a snad všechny druhy mi opravdu chutnali - důležitý ale je POŘÁDNĚ to s vodou promíchat..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 3.4.2006 23:24, celkem upraveno 1 x.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je pravda. Já se zatím spíš sugestivně přesvědčuji, že když jsou dražší, *musí* bý tlepšíAlieN píše:ty od Knorru jsou dražší a chutnaj stejně, takže je většinou neberu
Ta Bistra v kelímku stojí 20kč, ale zatím jsem je nejedl. Podám referát v průběhu týdne
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Instantní polévky (a jídla vůbec), ach kdyby neexistovaly, dnes již mne není
! Je to jedno ze základních "survival" jídel. Bez instantních polévek by se neobešla žádná vědecká expedice, či kosmický výzkum. Měl by se jim postavit pomník 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis píše:Tohle je pravda. Já se zatím spíš sugestivně přesvědčuji, že když jsou dražší, *musí* bý tlepšíTa Bistra v kelímku stojí 20kč, ale zatím jsem je nejedl. Podám referát v průběhu týdne

Tomu říkáš studentská strava?
P.S. O koupi instatní polévky, která je dražší než 5 Kč bych neuvažoval ani ve snu
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: