TES: Oblivion

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Konecne som dnes doniesol domov Oblivion CE.Prelistovl som manual, prestudoval mapu, pozrel bonusove dvd,pohral som sa s mincou :lol: ,vecer si budem listovat v prirucke. Takze Oblivion mam,dobre mu bude doma na policke :-D ... hrat budem az si kupim zelezo ktore mi to rozbehne :-? ...predpokladam tak do 2 tyzdnov by malo byt.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Mnoo, uz mam 21.lvl, polovicu deadrickeho armoru na sebe. Som grandchampionom areny, nedavno som si kupil chutny domcek za 10k. :-D Oblivion ma svoje chyby a to nie len technickeho charakteru, ale je taky rozsiahly, ze ma prekvapuje, ako to dokazali tvorcovia, programatori atd. zcelit do velmi dobre hratelnej podoby. :-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Sakra je zomňa upír :-? . Kde mám do frasa zohnať 5 prázdnych soul stoneov ?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke píše:Sakra je zomňa upír :-?
Congrats :-P Jsou tam i vlkodlaci? :shock: :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

nuke: Neviem ako v Oblivione,ale v Morrowinde sa prazdne soulgemy na chadzali aj napr. v jaskyniach banditov.Tam sa nachadzali najlepsie (grand soul gem) a bolo ich tolko ze uz som ich ani nezbieral.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke píše:Kde mám do frasa zohnať 5 prázdnych soul stoneov ?
Co třeba koupit? Hmmm, ale v Oblivionu už možná nefunguje výměný obchod u Enchanterů (jestli tam vůbec je něco takového jako Enchanter).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

raider : díky. Ostatne včera som už dva našiel. Ostatné zvládnem dnes 8-)

7c : Zatial som vlkodlaka nestretol, ani sa ním nestal. Možno by vedel Atrhalion.

Inak byť upírom je celkom fajn. Videnie cez steny a zvýšenie statov rulezz. Najväčšiu nevýhodu čo som zatial zbadal je značne zníľžená odolnosť na oheň.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Nie, vlkodlaci v hre nie su, mozno to bude riesit nejaky plug-in. Inak, poculi ste, ze sa za oficialne plug-iny bude platit? - https://obliviondownloads.com/StoreCata ... tegoryId=1
Povazujem to ze neuveritelnu drzost ziadat po zakaznikovi akekolvek peniaze za 6 MB subor. :roll: Co si myslite?

EDIT: Soul gemy sa daju najst takmer vsade a v niektorych obchodoch sa daju aj kupit. A enchantovanie funguje inak ako v Morr. Na enchant sluzia Sigil stones z uzatvorenych Oblivion bran, alebo si vec mozte dat enchantovat, ked budete mat pristup do vyssich poschodi Arcane un.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Tak zohnal som tie soulstony. Teraz odomňa chce cesnak (6 ks - ten mám), nejakú burinu (moondačo - mám 4 ale nestačí to), prach z nejakého velkého vampíra ( získal som a odovzdal ), krv Argoniana ( odovzdaná ) a nejakú burinu (blood dačo - dá sa získať na pláňach Oblivionu ). Takže asi už konečne pôjdem zachrániť toho nasledovníka trónu. Ach jo :-?
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Tak jsem si přečetl onu bonuswebovou recenzi na Oblivion a nezbývá mi než konstatovat, že tohle si jen tak nezahraju.

Ta grafika vypadá i ze screenshotů úžasně, ale ty nároky. :-(
Nové PC kvůli tomu kupovat nebudu.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Napriek tomu, ze Oblivion vyzaduje silny stroj na max. detaily, HDR a ostatne "srandicky", tak na nizkych detailoch si to zahrate velmi slusne aj s 512 MB RAM a GeForce 5xxx. Je tu aj moznost modifikacie suboru .ini, ktora poskytne este par FPS naviac.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Též jsem četl tu recenzi na BonusWebu a jde poznat, že je to nástupce Morrowindu. V dobrém i ve zlém. Každopádně zahrát si ho hodlám. A to
- až vyjde čeština.
- až budu mít schopný počítač.
Takže to vypadá na příští letní prázdniny. Předpokládám, že mi to zase vymaže z kalendáře jeden celý měsíc ;-)
Tentokrát v létě dojde na Gothic 2, PT a pak podobně :angel:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Dnes som v Oblivione presiel jednym uzasnym questom.. :-D Islo v nom o zmiznutie slavneho maliara. Ako sa tak porozpravate s jeho zenou, tak sa dostanete do jeho izby, kliknite na obraz a dostanete sa do obrazu samotneho. :-D Textury su akoby namalovane. Najdete tam aj maliara a ten vam vysvetli ako sa odtial dostat. Nebudem rozpravat o co tam ide, to si uzite vy. Napad s touto "dimenziou obrazu" ma velmi prijemne prekvapil, vidno, ze ma Oblivion kvalitne questy. :-)

Aaa na zaver dodam, ze som konecne nasiel jednorozca. :-D :lol:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Schvalne, jestli bude za cas Oblivion taky povazovany za nadhodnocenou hru, stejne jako tomu bylo u Morrowindu...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Otázka pre (zrejme len) Arthaliona : Stal sa z teba upír ? Ak nie ako sa ti to podarilo. Ak áno a vyliečil si sa (ako ja) nedá sa nakaziť znova ?

Ja ten že keď som teraz bojoval proti upírom ako vyliečený upír, tak mi hra sem tam oznámila, že som sa znova nakazil. Radšej som stále loadoval, ako sa presvedčiť o niekolko dní, že som upír a znova absolvovať tie patálie okolo zháňania lieku na vampírizmus sa mi nechcú :roll:

btw čo vravíš na zápas o grand championa v Aréne s Gray Princom ?
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“