TES: Oblivion
Moderátor: sevencreature
Konecne som dnes doniesol domov Oblivion CE.Prelistovl som manual, prestudoval mapu, pozrel bonusove dvd,pohral som sa s mincou
,vecer si budem listovat v prirucke. Takze Oblivion mam,dobre mu bude doma na policke
... hrat budem az si kupim zelezo ktore mi to rozbehne
...predpokladam tak do 2 tyzdnov by malo byt.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
Mnoo, uz mam 21.lvl, polovicu deadrickeho armoru na sebe. Som grandchampionom areny, nedavno som si kupil chutny domcek za 10k.
Oblivion ma svoje chyby a to nie len technickeho charakteru, ale je taky rozsiahly, ze ma prekvapuje, ako to dokazali tvorcovia, programatori atd. zcelit do velmi dobre hratelnej podoby. 
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
raider : díky. Ostatne včera som už dva našiel. Ostatné zvládnem dnes
7c : Zatial som vlkodlaka nestretol, ani sa ním nestal. Možno by vedel Atrhalion.
Inak byť upírom je celkom fajn. Videnie cez steny a zvýšenie statov rulezz. Najväčšiu nevýhodu čo som zatial zbadal je značne zníľžená odolnosť na oheň.
7c : Zatial som vlkodlaka nestretol, ani sa ním nestal. Možno by vedel Atrhalion.
Inak byť upírom je celkom fajn. Videnie cez steny a zvýšenie statov rulezz. Najväčšiu nevýhodu čo som zatial zbadal je značne zníľžená odolnosť na oheň.
Nie, vlkodlaci v hre nie su, mozno to bude riesit nejaky plug-in. Inak, poculi ste, ze sa za oficialne plug-iny bude platit? - https://obliviondownloads.com/StoreCata ... tegoryId=1
Povazujem to ze neuveritelnu drzost ziadat po zakaznikovi akekolvek peniaze za 6 MB subor.
Co si myslite?
EDIT: Soul gemy sa daju najst takmer vsade a v niektorych obchodoch sa daju aj kupit. A enchantovanie funguje inak ako v Morr. Na enchant sluzia Sigil stones z uzatvorenych Oblivion bran, alebo si vec mozte dat enchantovat, ked budete mat pristup do vyssich poschodi Arcane un.
Povazujem to ze neuveritelnu drzost ziadat po zakaznikovi akekolvek peniaze za 6 MB subor.
EDIT: Soul gemy sa daju najst takmer vsade a v niektorych obchodoch sa daju aj kupit. A enchantovanie funguje inak ako v Morr. Na enchant sluzia Sigil stones z uzatvorenych Oblivion bran, alebo si vec mozte dat enchantovat, ked budete mat pristup do vyssich poschodi Arcane un.
Tak zohnal som tie soulstony. Teraz odomňa chce cesnak (6 ks - ten mám), nejakú burinu (moondačo - mám 4 ale nestačí to), prach z nejakého velkého vampíra ( získal som a odovzdal ), krv Argoniana ( odovzdaná ) a nejakú burinu (blood dačo - dá sa získať na pláňach Oblivionu ). Takže asi už konečne pôjdem zachrániť toho nasledovníka trónu. Ach jo 
Tak jsem si přečetl onu bonuswebovou recenzi na Oblivion a nezbývá mi než konstatovat, že tohle si jen tak nezahraju.
Ta grafika vypadá i ze screenshotů úžasně, ale ty nároky.
Nové PC kvůli tomu kupovat nebudu.
Ta grafika vypadá i ze screenshotů úžasně, ale ty nároky.
Nové PC kvůli tomu kupovat nebudu.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Též jsem četl tu recenzi na BonusWebu a jde poznat, že je to nástupce Morrowindu. V dobrém i ve zlém. Každopádně zahrát si ho hodlám. A to
- až vyjde čeština.
- až budu mít schopný počítač.
Takže to vypadá na příští letní prázdniny. Předpokládám, že mi to zase vymaže z kalendáře jeden celý měsíc
Tentokrát v létě dojde na Gothic 2, PT a pak podobně
- až vyjde čeština.
- až budu mít schopný počítač.
Takže to vypadá na příští letní prázdniny. Předpokládám, že mi to zase vymaže z kalendáře jeden celý měsíc
Tentokrát v létě dojde na Gothic 2, PT a pak podobně
Dnes som v Oblivione presiel jednym uzasnym questom..
Islo v nom o zmiznutie slavneho maliara. Ako sa tak porozpravate s jeho zenou, tak sa dostanete do jeho izby, kliknite na obraz a dostanete sa do obrazu samotneho.
Textury su akoby namalovane. Najdete tam aj maliara a ten vam vysvetli ako sa odtial dostat. Nebudem rozpravat o co tam ide, to si uzite vy. Napad s touto "dimenziou obrazu" ma velmi prijemne prekvapil, vidno, ze ma Oblivion kvalitne questy.
Aaa na zaver dodam, ze som konecne nasiel jednorozca.

Aaa na zaver dodam, ze som konecne nasiel jednorozca.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Otázka pre (zrejme len) Arthaliona : Stal sa z teba upír ? Ak nie ako sa ti to podarilo. Ak áno a vyliečil si sa (ako ja) nedá sa nakaziť znova ?
Ja ten že keď som teraz bojoval proti upírom ako vyliečený upír, tak mi hra sem tam oznámila, že som sa znova nakazil. Radšej som stále loadoval, ako sa presvedčiť o niekolko dní, že som upír a znova absolvovať tie patálie okolo zháňania lieku na vampírizmus sa mi nechcú
btw čo vravíš na zápas o grand championa v Aréne s Gray Princom ?
Ja ten že keď som teraz bojoval proti upírom ako vyliečený upír, tak mi hra sem tam oznámila, že som sa znova nakazil. Radšej som stále loadoval, ako sa presvedčiť o niekolko dní, že som upír a znova absolvovať tie patálie okolo zháňania lieku na vampírizmus sa mi nechcú
btw čo vravíš na zápas o grand championa v Aréne s Gray Princom ?