Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

7c: Já ty obědy zatím ještě snáším, ale pozoruji v nich jistý stereotyp. Společně se snižující se kvalitou :-/ Ale je to pro mě jediné teplé jídlo, které přede mne prostě postaví, a anžto mám většinou mezi hodinami nějaké volno, sním ho. Jinak by bylo možné, že bych celý den nejedl vůbec nic a ani si toho nevšiml :-)
Pečivo je samozřejmost, ale zase člověk ty rohlíky se salámem a chleba s apetitem nemůže jíst pořád - k snídani, obědu i večeři... Takže ty polévky jsou taková vítaná výplň...
A abych utěšil Tvé šetřílské sklony - nejčastěji kupuju ty za 7,90 ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:nejčastěji kupuju ty za 7,90 ;-)
:shock: A čím je zajídáš? Kaviárem? :lol: :wink:

Heh, nj :-) Popravdě už jsem instantní polévku nejedl asi půl roku :-) Takže kážu vodu, ale piju víno :mrgreen: Ta šetřící deformace byla z dob, kdy mi každá koruna utracená za něco jiného než alkohol přišla jako mrhání penězi 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Ta šetřící deformace byla z dob, kdy mi každá koruna utracená za něco jiného než alkohol přišla jako mrhání penězi 8-)
:shock: :!: :idea: :lol: Obrázek :lol: :lol:
Nedovedu si představit lepší zakončení téhle krátké diskuse :lol:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

...suchý chleba, suchý martini a kaviár...- studentská strava... my ostatní suché víno, kaviár a ... :twisted:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

sevencreature: :lol: :lol: :lol:
pokud bych si mel vybrat mezi bistrem v kelimku za 20, a chlebem za 20, budu volit chleba. najis se ho proste vic... jinak nudlovky znam, a dobre. jenom tam nikdy nedavam takovej ten omastek(jednou mi vystrikl do oci a od ty doby ho nemam rad. a taky mi to s nim nechutna).
edit: u nas je maji za 5 korun
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Nejlepší je značka Yum-yum, s hovězí a vepřovou příchutí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Killdozer: A když se budeš rozhodovat mezi např. čokoládou za dvacku a chlebem za dvacku, tak se taky rozhodneš pro ten chleba, protože se ho prostě více najíš :?: :-D - Kdyby každý uvažoval jako ty, tak by z potravinářského průmyslu vykazovali zisk jen pekárny.. ;-)

Vy pořád srovnáváte (zejména cenově) Bistro od Vitany v kelímku (těstoviny s omáčkou) s čínskýma nudlovýma polívkama ("Éčkový" koncentrát :twisted: ).. - to je jako srovnávat těstoviny s dieslovou lokomotivou :!: 8-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 5.4.2006 13:33, celkem upraveno 2 x.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no...já bych šla do té čokolády...protože ji mám prostě raději... :twisted: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

KOFi píše: - to je jako srovnávat těstoviny s dieslovou lokomotivou :!: 8-)
:lol: :lol: :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KOFi píše:Vy pořád srovnáváte (zejména cenově) Bistro od Vitany v kelímku (těstoviny s omáčkou) s čínskýma nudlovýma polívkama ("Éčkový" koncentrát)
Za prvé - Bistro od Vitany teda nemusím - levné instantní polévky mi chutnají víc. Případně i některé dražší těstoviny.

Za druhé - "éčkový koncentrát" :lol: :lol: :lol: :roll: No, dobrý pokus ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

sevencreature píše:"éčkový koncentrát" :lol: :lol: :lol: :roll: No, dobrý pokus ;-)
Se někdy podívej na složení ;-)

A máte raději, když jsou ty čínské nudle v polévce ještě "al dente" (prostě na skousnutí :-) ) nebo je máte radši více nasáklé tím vývarem :?: - Osobně preferuji první možnost, ale vím, že je to indviduální záležitost.. 8-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

asi bych volil půlku chleba a nějakou menší levnou čokoládou. a/nebo bych bral rovnou cukr. pokud musíš "přežít", tak se chlebem zasytíš a z cukru získáš i něco kalorií... uvažuju čistě prakticky teoreticky. :lol: (to je asi pekna hovadina, co sem tedka rekl...) ale vitejak...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Pokud máš 20 Kč na jídlo na týden a koupíš si za to čokoládu, tak tě čekají napínavé okamžiky ;-)

KOFi: Ehm, to Tvoji otázku jsem nějak nepochopila :roll: já si i ty nudle, ze kterých se má vylít voda, dělám jako polévku, jelikož ta zahřeje...a je mi jaksi jedno, v jaké konsistenci jsou ty nudle...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:Pokud máš 20 Kč na jídlo na týden a koupíš si za to čokoládu, tak tě čekají napínavé okamžiky ;-)
:lol: :lol:
Vampiria píše:KOFi: Ehm, to Tvoji otázku jsem nějak nepochopila :roll: já si i ty nudle, ze kterých se má vylít voda, dělám jako polévku, jelikož ta zahřeje...a je mi jaksi jedno, v jaké konsistenci jsou ty nudle...
Já to taky tak přirozeně dělám..
Mě šlo jen o to, jak dlouhou dobu ty nudle necháš v tom horkém vývaru odstát (uvařit), než je do sebe začneš ládovat.. - jestli je máš radši gumovější či rozvařenější a tak, víš :?: ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Aha. Vzhledem k tomu, že si nikdy nepřečtu návod na obalu a obal hned vyhodím, nechám to tam standartně dvě minuty a pak to sním. Konsistence etc. mi je naprosto ukradená, pokud se mi z toho neobrací žaludek, já u jídla moc chutě neřeším, hlavní je přežít 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“