Frosty píše:To se jednou hlásá - pijte mléko, budete zdravý až kam....v zápětí - tak néé, všechno špatně - mléko vás v podstatě oslabuje.....a takových ''zaručených'' zpráv o všech možných pokrmech je 

Mléko je každopádně v pohodě - moje denní spotřeba je tak minimálně litr (někdy 2 i víc)  

Btw dneska jsem jedl naprosto skvělé jídlo, připravené z odpadních surovin - jedna brokolice, které bylo nutné se zbavit (zabírala místo v lednici), jeden obří brambor vařený ve slupce (který zbyl z přípravy jakéhosi salátu) a 3 vejce. Osmažit brokolici na olivovém oleji, až je trochu opečená, přidat nakrájenou výše zmíněnou bramboru a lžičku vegety. Promíchat, a až je všechno ještě opečenější (ale ne o moc) 

, přidat 3 vejce, míchat a dosmažit. Super  

Saruman: No tvá záliba ve sladkostech by se ti mohla vymstít - docela dost se z nich kazí zuby  

(hehe, ale znám pár lidí, se kterými by sis rozhodně rozuměl - jeden kamarád a moje matka (pořád něco peče, a i když sní metrák čokolády, vůbec z toho nepřibere (asi zvláštní metabolismus zaměřený na cukry 

)).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.